LIVE: κίνηση στους δρόμους
Aνεση και λειτουργικότητα

Aνεση και λειτουργικότητα

Το Piaggio MP3 310 είναι εξοπλισμένο με εντελώς νέα όργανα. Στο κέντρο, ένας μεγάλος πίνακας οργάνων με οθόνη LCD 5 ιντσών εμφανίζει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Το ψηφιακό ταχύμετρο και το στροφόμετρο βρίσκονται  στο κέντρο, μαζί με τον ολικό χιλιομετρητή, τον μετρητή ταξιδιού, τη θερμοκρασία αέρα, το ψηφιακό ρολόι, τη στάθμη καυσίμου και τις ενδείξειςθερμοκρασίας του ψυκτικού υγρού, το εικονίδιο προειδοποίησης για πάγο στο οδόστρωμα και το εικονίδιο συντήρησης. Ο πίνακας εμφανίζει ένα ευρύ φάσμα πληροφοριών σχετικά με το ταξίδι, οι οποίες μπορούν να επιλεγούν με χρήση του κουμπιού MODE στο δεξιό χειριστήριο. Περιλαμβάνονται η μέγιστη ταχύτητα, η μέση ταχύτητα, η στιγμιαία κατανάλωση, η μέση κατανάλωση, η τάση της μπαταρίας και το επίπεδο φόρτισης. Οι προειδοποιητικές λυχνίες παρακολουθούν όλες τις λειτουργίες όπως είναι ο έλεγχος του ψεκασμού, η ρεζέρβα καυσίμου, η πίεση λαδιού, η ενεργοποίηση του ABS και το σύστημα ακινητοποίησης (immobilizer). Τα χειριστήρια του τιμονιού και του ταμπλό έχουν επανατοποθετηθεί και είναι πλέον πιο πρακτικά και λειτουργικά.

 
Πάνω από τον πίνακα οργάνων υπάρχει ένα πρακτικό ντουλαπάκι με συρτάρι και θύρα USB στο εσωτερικό του, η οποία είναι ιδανική για τη φόρτιση smartphone ή οποιασδήποτε άλλης ηλεκτρονικής συσκευής.
Παραμένοντας στο θέμα της διεπαφής χρήστη, το Piaggio MP3 310 διαθέτει σύστημαkeyless, το οποίο επιτρέπει την ενεργοποίηση της ανάφλεξης χωρίς τη χρήση του συμβατικού κλειδιού, απλοποιώντας όλες τις λειτουργίες ενεργοποίησης του κινητήρα, ανοίγματος της σέλας και της τάπας του ρεζερβουάρ καυσίμου, καθώς και κλειδώματος του τιμονιού. Όλες αυτές οι ενέργειες μπορούν να γίνουν εύκολα, χωρίς να βγει το τηλεχειριστήριο από την τσέπη του αναβάτη. Ο κλασικός διακόπτης ανάφλεξης με κλειδαριά έχει αντικατασταθεί από ένα πρακτικό κουμπί. Για να εκκινήσετε το όχημα, απλώς πατήστε το κουμπί (για να ενεργοποιηθεί η λειτουργία εκκίνησης) και γυρίστε το στη θέση ΟΝ. Η ενεργοποίηση του κινητήρα ολοκληρώνεται με τον συνηθισμένο τρόπο, από το κουμπί που βρίσκεται στο δεξί χειριστήριο.
Η δύο επιπέδων σέλα διαθέτει μια νέα δομή αφρώδους υλικού, η οποία έχει σχεδιαστεί για βελτίωση της άνεσης και είναι διαμορφωμένη ώστε να επιτρέπει την εύκολη και ασφαλή επαφή με το έδαφος και να εγγυάται επαρκή οσφυϊκή υποστήριξη για τον αναβάτη. Η θέση του συνεπιβάτη είναι ξεκούραστη, και χάρη στα πρακτικά αναδιπλούμενα μαρσπιέ που ενσωματώνονται τέλεια στο φέρινγκ όταν είναι κλειστά. Ο χώρος αποθήκευσης κάτω από τη σέλαείναι εξαιρετικά μεγάλος και χωράει εύκολα ένα full-face κράνος ή δύο κράνη demi-jet, καθώς και άλλα αντικείμενα. Η σέλα διαθέτει ελατήριο για να διατηρείται ανοικτή όταν είναι απαραίτητο. Ένας πρακτικός, διακριτικός γάντζος τσάντας έχει ενσωματωθεί στο εσωτερικό μέρος της μπροστινής ποδιάς.
 

Σελίδα 1Νέο Piaggio MP3 310
Σελίδα 2Μοναδικό στυλ για όλη τη γκάμα, εμπνευσμένο από τον κόσμο του αυτοκινήτου
Σελίδα 3Aνεση και λειτουργικότητα
Σελίδα 4Εκδόσεις και χρώματα
Σελίδα 5Κινητήρας Piaggio 310 HPE–όλα τα πλεονεκτήματα του downspeeding
Σελίδα 6Απόλυτη ασφάλεια: τρεις τροχοί, ABSκαιASR
Σελίδα 7PIAGGIOMIA: συνδεδεμένο διαρκώς μέσωsmartphone
Σελίδα 8Μια ολοκληρωμένη σειρά αξεσουάρ