-20% σε όλα τα προϊόντα της Ram Mount

Διαβάστηκε από 4032 αναγνώστες

Δες τώρα πώς θα αποκτήσεις μια κορυφαία λύση στήριξης συσκευών σε ακόμα πιο προσιτή τιμή.

Μια μοναδική προσφορά περιμένει όσους επισκεφτούν το ηλεκτρονικό κατάστημα του uride.gr. Όλα τα προϊόντα της Ram Mount προσφέρονται με έκπτωση 20% μέχρι και τις 14 Οκτωβρίου για ηλεκτρονικές αγορές. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και προμηθευτείτε μια υψηλής ποιότητας βάση για το κινητό, το tablet, την κάμερα, το GPS ή ακόμα και τον καφέ σας μέσα από τη μεγάλη γκάμα της Ram Mount.

Στο uride.gr θα βρείτε την ιδανική λύση, είτε είστε κάτοχος scooter, είτε μοτοσυκλέτας, ανεξάρτητα από το μοντέλο. Η Ram Mounts διαθέτει βάσεις στήριξης που μπορούν να τοποθετηθούν στο τιμόνι, το ρεζερβουάρ, τους καθρέπτες, την τιμονόπλακα ή ακόμα και το δοχείο υγρών του φρένου ή του συμπλέκτη.

Η γκάμα της αμερικάνικης Ram Mount περιλαμβάνει πολύ έξυπνα και «ευέλικτα» προϊόντα που μπορούν να συνδυαστούν για να ταιριάξουν ακριβώς στις διαφορετικές ανάγκες κάθε αναβάτη. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα μπορείτε όχι μόνο να στηρίξετε με ασφάλεια όποια συσκευή έχετε στο σημείο που θέλετε, αλλά και να χρησιμοποιήσετε την ίδια βάση για διαφορετικά εξαρτήματα.

Μπείτε σήμερα στο uride.gr και κάντε τις αγορές σας από την άνεση του σπιτιού σας, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Καλλιρρόης 22A, 117 43, Αθήνα
Τηλ: 211 8 500 200
www.uride.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός