Ετοιμοπαράδοτα τα 500άρια της Daytona

Ετοιμοπαράδοτα τα 500άρια της Daytona

Είτε είσαι λάτρης της περιπέτειας, είτε προτιμάς τις χαλαρές βόλτες, στη Motorrad Βιταλιώτης στο Περιστέρι θα βρεις το 500άρι Daytona που χρειάζεσαι.

Daytona Maverick 500

Πρόσφατα η Daytona έκανε δυναμική είσοδο στην Ελληνική αγορά με δυο μοντέλα στα 500 κυβικά, το περιπετειώδες Maverick 500 και το στιλάτο Rockstar 500. To Daytona Maverick 500 αποτελεί την είσοδο της εταιρείας σε μια από τις ισχυρότερες και ανταγωνιστικότερες κατηγορίες της αγοράς, των Adventure μοντέλων που οδηγούνται με Α2 δίπλωμα. Πηγή ισχύος του Maverick 500 αποτελεί ένας δικύλινδρος κινητήρας των 500 κυβικών, που έχει ισχύ 46 ίππων και ροπή 4,1 kgm. Οι τροχοί του μοντέλου είναι ακτινωτοί, διαμέτρου 19 και 17 ιντσών εμπρός και πίσω και τα ελαστικά πρώτης τοποθέτησης είναι τα Metzeler Tourance, που υπόσχονται ικανότητες 70% / 30% εντός και εκτός δρόμου αντίστοιχα. Οι αναρτήσεις παρέχονται από την Kayaba με το εμπρός πιρούνι να είναι USD διαμέτρου 41 χιλιοστών, ενώ το πίσω αμορτισέρ συνεργάζεται με μοχλικό. Οι αναρτήσεις είναι ρυθμιζόμενες σε απόσβεση και προφόρτιση. Στα φρένα, το Maverick 500 φέρει δαγκάνες της Nissin, με δίσκους 300 και 240 χιλιοστών, εμπρός και πίσω αντίστοιχα. Το σύστημα ABS του μοντέλου είναι δύο καναλιών, με δυνατότητα επιλογής ρυθμίσεων από 3 διαφορετικούς χάρτες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Daytona Rockstar 500

Το Rockstar 500 είναι ένα μοντέλο που μπορεί να επιτελέσει άριστα είτε το ρόλο της ιδανικής entry level μοτοσυκλέτας στα μεσαία κυβικά, είτε τον καθημερινό ξεχωριστό σύντροφο που έχει ως συμμάχους την φιλικότητα, την χρηστικότητα και την οικονομία. Η σχεδίαση είναι σύγχρονη με αρκετά εντυπωσιακά στοιχεία όπως ο στρογγυλός προβολέας, οι ανασηκωμένες διπλές εξατμίσεις, το μονόμπρατσο αλουμινένιο ψαλίδι κάτι που συναντάμε σε μεγαλύτερες και ακριβότερες κατασκευές, τις αλουμινένιες 5-μπρατσες ζάντες σε σχήμα V και τη μικρή σε διαστάσεις ουρά αφού το φτερό και η βάση της πινακίδας έχουν μεταφερθεί κοντά στο πίσω ελαστικό. Στην καρδιά του Rockstar 500 βρίσκεται  ένας δικύλινδρος, υδρόψυκτος κινητήρας 471 κυβικών εκατοστών, ο οποίος αποδίδει 43 ίππους στις 8.500 σαλ. και μέγιστη ροπή 4,13 kg-m στις 6.500 σαλ., νούμερα κατάλληλα και για οδήγηση με Α2 δίπλωμα. Την τροφοδοσία του κινητήρα έχει αναλάβει το σώμα ηλεκτρονικού ψεκασμού της BOSCH. Σύμφωνα με την εταιρεία, η χαμηλή κατανάλωση των 3,9 λίτρων ανά 100 χλμ., σε συνδυασμό με το μεγάλο ρεζερβουάρ 18 λίτρων δίνει αυτονομία που μπορεί να ξεπεράσει τα 450 χιλιόμετρα.

Μια επίσκεψη στην έδρα της Motorrad Βιταλιώτης στο Περιστέρι είναι αρκετή προκειμένου να δεις από κοντά και να αποκτήσεις τα Daytona Maverick 500 και Rockstar 500, καθώς και όλα τα νέα μοντέλα όπως τα 350 Χ2, V350, Z2 125 και άλλα. Επίσης, η Motorrad Βιταλιώτης είναι επίσημος αντιπρόσωπος των εταιρειών SYM, Modenas, Daytona και Honda διαθέτοντας μεγάλη γκάμα από γνήσια αξεσουάρ και ανταλλακτικά για τα μοντέλα των συγκεκριμένων εταιρειών.

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Moto Traffic Αρναούτογλου: Εξουσιοδοτημένο Service SYM-DAYTONA