KYMCO SuperNEX

KYMCO SuperNEX

KYMCO RevoNEX

KYMCO RevoNEX

Τα KYMCO SuperNEX και RevoNEX στην έκθεση EICMA 2022.

Τα KYMCO SuperNEX και RevoNEX στην έκθεση EICMA 2022.

  • KYMCO SuperNEX
  • KYMCO RevoNEX
  • Τα KYMCO SuperNEX και RevoNEX στην έκθεση EICMA 2022.

KYMCO SuperNEX – RevoNEX: Ηλεκτρικά με... ψυχή βενζίνης

Τα ηλεκτρικά πρωτότυπα SuperNEX και RevoNEX αποκτούν νέα μορφή και καταδεικνύουν τις τάσεις της αγοράς για μοτοσυκλέτες υπερεπιδόσεων με τεχνολογικές πρωτοτυπίες.

KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400

Οι ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες KYMCO SuperNEX και RevoNEX

Η Kymco συνεχίζει την εξέλιξη των 100% ηλεκτρικών μοτοσυκλετών της σε μια προσπάθεια να ανακαλύψει και στη συνέχεια να προσφέρει αυτά που επιθυμούν οι σημερινοί μοτοσυκλετιστές: - Ήχο, επιδόσεις, κιβώτιο ταχυτήτων, οδηγικά προγράμματα και ηλεκτρονικά βοηθήματα. Στοιχεία δηλαδή που χαρακτηρίζουν μια πραγματική μοτοσυκλέτα και τα οποία εγγυώνται οδηγική ευχαρίστηση και απόλυτη ασφάλεια.

Οι αναβαθμισμένες εκδόσεις του supersport SuperNEX και του street naked RevoNEX αποκαλύφθηκαν με κάθε επισημότητα κατά τη διάρκεια της μεγαλύτερης έκθεσης μοτοσυκλέτας στον κόσμο (EICMA) και παρουσιάστηκαν στο κοινό από τον ίδιο τον πρόεδρο της Kymco. Πρόκειται για δύο Concept Bikes υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίων επιδόσεων, που μας δίνουν μια πρώτη γεύση για το τι θα ακολουθήσει στο άμεσο μέλλον. SuperNEX και RevoNEX θα μοιράζονται την ίδια κατασκευαστική πλατφόρμα όσον αφορά σε ηλεκτρικό κινητήρα, σύστημα μπαταριών, πλαίσιο και ανάρτηση, με τις διαφορές μεταξύ τους να εντοπίζονται στους τομείς που τις διαχωρίζουν ανάλογα με τον προορισμό τους.

«Σκυφτή» θέση οδήγησης, χώρος μόνο για τον οδηγό, full αεροδυναμική προστασία και τελική μετάδοση με αλυσίδα το SuperNEX, «όρθια» θέση οδήγησης, χώρος για συνεπιβάτη, πλήρης απουσία αεροδυναμικών πλαστικών και τελική μετάδοση με ιμάντα το RevoNEX.
 


KYMCO RevoNEX

KYMCO RevoNEX

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Κιβώτιο ταχυτήτων

Oι μοτοσυκλέτες εξελίχθηκαν πάνω στη φιλοσοφία που λέει πως οι αλλαγές ταχυτήτων είναι η τέχνη στην οδήγηση μοτοσυκλέτας. Ως εκ τούτου, είναι εξοπλισμένες με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων! Ο αναβάτης μπορεί με αυτόν τον τρόπο να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις δυνατότητες του κινητήρα και να έχει διαρκώς την αίσθηση ότι οδηγεί έτσι όπως έχει μάθει τόσα χρόνια με τις βενζινοκίνητες μοτοσυκλέτες. Και το καλό είναι πως διαθέτει και πλήρως αυτόματη λειτουργία, κάτι απόλυτα ευεργετικό για τη μετακίνηση μέσα σε αστικό περιβάλλον, όπου ο αναβάτης δεν θα έχει να ασχοληθεί με αλλαγές ταχυτήτων και χρήση του συμπλέκτη.
 

Απόδοση Kymco EFA

Το Electric Full-range Acceleration (EFA) είναι ο τρόπος της Kymco για να επιταχύνουν οι μοτοσυκλέτες με απόλυτη ασφάλεια, καθώς ο ηλεκτροκινητήρας είναι σχεδιασμένος έτσι ώστε να αποδίδει τη δύναμή του γραμμικά και χωρίς απώλειες για όσο ο αναβάτης ανοίγει το γκάζι. Σε συνδυασμό με το 6άρι κιβώτιο ταχυτήτων ο αναβάτης έχει ένα μεγάλο εύρος επιλογών στο πως θα διαχειριστεί τη ροπή και τη δύναμη ενός συνόλου που επιτρέπει το 0-100 σε 3,9 δλ. και το 0-205 σε μόλις 11,8 δλ.!
 

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »