Υποννοούμενα κατά του Valentino Rossi από τον Marc Marquez...

Marquez: Αφήνει κι άλλες αιχμές για Rossi

Περισσότερα δηλητηριώδη βέλη για τον Rossi πετά ο Marquez, στηλιτεύοντας την πολιτική δηλώσεών του! Δείτε τι ακριβώς έγινε…

Η τάση μεταξύ των Rossi και Marquez δεν φαίνεται να πέφτει, αν και οι δύο δεν έχουν εμπλακεί σε θερμό επεισόδιο. Ο πόλεμος των δηλώσεων όμως συνεχίζεται, και αυτή την φορά ο Marquez είναι αυτός που περνά στην επίθεση.

Αναφερόμενος στα συμβάντα της Αργεντινής και μετά, ο Ισπανός είπε: «Δεν μετανιώνω για όσα έγιναν στην Αργεντινή. Είμαι ο πρώτος που κατάλαβα ότι έγινε λάθος και που προσπαθεί να μην τα επαναλαμβάνει. Κανένας αναβάτης δεν θέλει να ακουμπά τους άλλους. Είμαστε όλοι στο όριο και είναι σημαντικό αυτή την δυναμική, να την διατηρούμε»

Ο πρωταθλητής του 2017 αναφέρει συγκεκριμένα για την κατάσταση με τον Rossi: «Το θέμα από μέρους μου είναι  παγωμένο, τελείως ψυχρό. Ο καθένας κάνει την δουλειά του. Για αυτό που έγινε, το είπα και τότε, προσπάθησα να ζητήσω συγγνώμη, κατάλαβα απολύτως τι έκανα και δυστυχώς συνέβη με τον Rossi, που έχει την μεγαλύτερη δύναμη στα  media από όλους μας.»

«Σήμερα (την Κυριακή), 3 πιλότοι που αγωνίζονται για το πρωτάθλημα βγήκαν εκτός αγώνα. Και όμως το αποδέχθηκαν. Είναι ξεκάθαρο ότι κανείς δεν είναι χαρούμενος… όμως είναι ξεκάθαρο και ότι κάποιοι χρησιμοποιούν όλη την δύναμη που έχουν με τα media και αυτό δεν είναι καλό για τον μοτοσυκλετισμό» είπε ο Marquez, στοχεύοντας ξεκάθαρα τον «Γιατρό».
 

  • Jimmys

    Στη Jerez, ευτυχώς που δεν ήταν ο Marquez στη θέση του Pedrosa... Ποιος ξέρει τι θα ακούγαμε πάλι...