Με μια ρετρό Vespa πας παντού!

Και μπορεί να γίνεις διάσημος, αρκεί να ξέρεις που θα βρεις τη μεγαλύτερη συλλογή.

Σίγουρα ένα μεγάλο κομμάτι της ιστορίας της θρυλικής Vespa, για την ελληνική αγορά, ανήκει στην οικογένεια Παπαλεξανδράκη. Με 53 συναπτά χρόνια αντιπροσώπευσης των σημάτων του Ιταλικού Ομίλου PIAGGIO, γνωρίζει όλα τα μυστικά των μοντέλων της Vespa!

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1965 και έκτοτε έχει δημιουργήσει ένα  εξαιρετικά μεγάλο και σημαντικό πελατολόγιο, παρέχοντας πάντα άρτια και εξειδικευμένη εξυπηρέτηση. Τεχνογνωσία, μεράκι, αγάπη, εμπειρία είναι τα άυλα στοιχεία που "κερδίζουν" τους πελάτες. Προσθέτοντας τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, τα γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ συνθέτουμε την υλική υποδομή που δίνουν στον κάθε πελάτη ξεχωριστά το άισθημα της σιγουριάς.
 
H Vespa αριθμεί αισίως 72 χρόνια ιστορίας, έχοντας καταφέρει να γίνει σύμβολο και επίκεντρο κουλτούρας, ως ένα συγκεκριμένο στυλ προσωπικού μεταφορικού μέσου. Η πολυμελής οικογένεια Παπαλεξαδράκη, μεγαλωμένη μέσα σε αυτή την κουλτούρα που στην πραγματικότητα είναι η καθημερινότητα όλων των μελών της, έχουν μια μοναδική συλλογή retro μοντέλων Vespa. Mέσα από αυτή την πλούσια συλλογή, επελέγη και το συλλεκτικό μοντέλο Vespa, που χρησιμοποιήθηκε στην πρόσφατη καμπάνια γνωστού αναψυκτικού, με κεντρικό πρόσωπο τον Σάκη Τανιμανίδη.
 
Τηλ. επικοινωνίας για τα καταστήματα PIAGGIO PAPALEXANDRAKIS:
2105231741, 2105713200