net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Χάρη σε αυτή τη multimedia πλατφόρμα κι ένα smartphone, o αναβάτης μπορεί να δει ένα πλήθος χρήσιμων πληροφοριών.

Multimedia Πλατφόρμα Piaggio για το Χ10

Ένα νέο σύστημα που μετατρέπει το Smartphone του αναβάτη σε μίνι-PC παρουσίασε η Piaggio. Χάρη σε αυτό, o αναβάτης μπορεί να βλέπει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το όχημα και τα ταξίδια του.

 
Η σύνδεση bluethooth του συστήματος σε συνδυασμό με τις λειτουργίες GPS και Internet που διαθέτει ολοκληρώνουν το πλήθος των πληροφοριών που μπορεί να έχει ο αναβάτης σε σχέση με το όχημα όπως:

Πληροφορίες οχήματος: κατανάλωση και αυτονομία καυσίμου, θερμοκρασία, στροφόμετρο, ταχύτητα κλπ.
Πληροφορίες ταξιδίου: ενεργοποιεί το σύστημα navigation απ’ όπου ο αναβάτης μπορεί να επιλέξει ποιους χάρτες θα χρησιμοποιήσει πχ. Google maps και μπορεί να δει τους κοντινότερους σταθμούς καυσίμου, καιρικές συνθήκες της διαδρομής, μέση ταχύτητα, αποστάσεις κλπ
Ενδείξεις συντήρησης: το σύστημα ειδοποιεί τον αναβάτη όταν το όχημα χρειάζεται συντήρηση και του επιτρέπει ακόμα και να προγραμματίσει το ραντεβού του με το σημείο τεχνικής υποστήριξης.
Οδηγίες χρήσης: Στο σύστημα περιλαμβάνονται και όλες οι οδηγίες χρήσης και συντήρησης του οχήματος.

Τέλος η πλατφόρμα επιτρέπει στον αναβάτη να δέχεται τηλεφωνήματα, να ακούει μουσική ή πληροφορίες ταξιδίου απ’ ευθείας στο κράνος του. Η ενδεικτική τιμή λιανικής είναι 188 ευρώ και μπορείτε να τη βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Piaggio Hellas. 

 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ