net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Νέα σειρά μοντέλων Vespa και ειδικές προσφορές, για τον εορτασμό των 70 χρόνων του θρυλικού scooter.

Νέες επετειακές Vespa

H Vespa γιορτάζει τα 70 χρόνια συνεχής παρουσίας της με την επετειακή σειρά Vespa 70 και πολλά πλεονεκτήματα στην γκάμα Vespa.

 
Η Vespa γιορτάζει στις 23 Απριλίου τα 70στα της γενέθλια και σας προσκαλεί να γνωρίσετε από κοντά όλη την γκάμα. Μία σειρά από σύγχρονα μοντέλα, με αδιαμφισβήτητο συνδετικό κρίκο μεταξύ τους τις στιλιστικές αναφορές στην πρώτη Vespa 98cc, που σηματοδότησε την έναρξη κληρονομιάς με παγκόσμια απήχηση.

Η πατέντα της Vespa κατοχυρώθηκε τον Απρίλιο του 1946 και σύντομα έκανε την εμφάνισή της, αρχικά στους ιταλικούς δρόμους και στη συνέχεια στον υπόλοιπο κόσμο. Τώρα γιορτάζει τα γενέθλιά της με μεγάλες προσφορές αλλά και την παρουσίαση μίας νέας, πολυτελούς επετειακής σειράς.

Η νέα σειρά «Vespa 70°» παρουσιάζεται τώρα σε επιλεγμένα σημεία πώλησης. Μία εξαιρετική συλλογή Vespa, άρρηκτα συνδεδεμένη με την 70στη επέτειο του μοντέλου. Η γρήγορη και ευέλικτη Vespa Primavera, η ναυαρχίδα GTS και η αξεπέραστη PX αποκτούν δύο αποκλειστικούς χρωματισμούς, γαλάζιο Azzurro 70 και γκρι Grigio 70, ειδικές αποχρώσεις που εκφράζουν την παράδοση της Vespa.

Οι εκδόσεις «Vespa 70°» ξεχωρίζουν με μία σειρά από λεπτομέρειες, όπως η νέα κομψή σέλα σε σκούρο καφέ χρώμα, με λογότυπο «Vespa 70°», τα αφιερωμένα γραφικά στο εσωτερικό μέρος της ποδιάς και το ειδικό «μαύρο» τελείωμα των τροχών. Ο εξοπλισμός συμπληρώνεται από την κλασική πίσω σχάρα χρωμίου, που φιλοξενεί μία κομψή τσάντα στον ίδιο χρωματισμό με τη σέλα, και φέρει το λογότυπο της 70στης επετείου.  

Επιπλέον, ειδικά για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο, σας περιμένει μία προσφορά, που θα κάνει ακόμα πιο ξεχωριστή τη νέα σας Vespa.  Με αγορά οποιουδήποτε μοντέλου Vespa, η Piaggio Hellas σας κάνει δώρο πακέτο γνήσιων αξεσουάρ, αξίας έως 480 ευρώ! Η προσφορά ισχύει μόνο έως 31/5/2016.

Επισκεφτείτε τώρα ένα σημείο πώλησης Vespa, για να δείτε από κοντά όλη τη γκάμα και να επιλέξετε το μοντέλο που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες. Εκμεταλλευτείτε άμεσα τα μοναδικά πλεονεκτήματα και ενημερωθείτε για τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα και τη δυνατότητα επέκτασης εγγύησης για δύο επιπλέον χρόνια.

Οι επετειακές εκδόσεις Vespa θα είναι διαθέσιμες για παρουσίαση αποκλειστικά από τα παρακάτω καταστήματα: 

ΑΡΜΑΚΟΛΑΣ ΜΟΤΟ (Λ. Αμφιθέας 151, Παλαιό Φάληρο)
ΠΑΠΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ Ο.Ε. (Θηβών 88, Περιστέρι)
ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (Πλαταιών 2-4, Αθήνα)
ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Ε.Π.Ε.(Βουλιαγμένης 317, Αγ. Δημήτριος)
ΤΣΑΝΤΕΡΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ (Καραθεοδωρή 10, Αθήνα)
ΤΣΑΡΑΜΙΔΗΣ Ο.Ε. (Πειραιώς 71, Αθήνα)
Α. ΚΑΛΕΜΗΣ Ο.Ε. (Αγ. Δημητρίου 81, Θεσσαλονίκη)
ΚΡΑΣΣΑΣ Ι. Ο.Ε. (Λαγκαδά 21-23, Θεσσαλονίκη)
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΑΝΤ. Ο.Ε. (Λεωφ. Αθηνών 56, Κόρινθος)
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚ Ο.Ε. (Κανελλοπούλου 53, Πάτρα)
Α. ΚΟΥΤΡΗΣ Ε.Π.Ε. (Φλωρίνης και Κονίτσης 26, Ηράκλειο Κρήτης)
ΑΒΕΤΕ Κ.ΚΩΣΤΑΡΙΔΗΣ (Καναδά 12, Ρόδος)


 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ