Vespa GTS 125: Με κινητήρα i-get και σύστημα Start & Stop για μέγιστη οικονομία

Vespa GTS 125: Με κινητήρα i-get και σύστημα Start & Stop για μέγιστη οικονομία

Η GTS 125 συνδυάζει τη διαχρονική εμφάνιση μιας γνήσιας Vespa με τη σύγχρονη τεχνολογία και την οικονομία στην καθημερινή μετακίνηση

Εξοπλισμένη με σύγχρονο κινητήρα, η Vespa GTS 125 θα κάνει πιο οικονομικές τις μετακινήσεις σου.

H GTS αποτελούσε πάντα ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της θρυλικής Vespa, με έκδηλο τον σπορ χαρακτήρα σε κάθε κυβισμό της. Στην τελευταία της έκδοση, η μικρότερη GTS 125 εξοπλίζεται  με τον γνωστό κινητήρα i-get που σε συνδυασμό με την εμφανισιακή ανανέωση την κάνει ακόμα πιο ποθητή.
Οι σχεδιαστές της Vespa έχουν καταφέρει να διατηρήσουν την παραδοσιακή  εμφάνιση, όμως την έχουν εκσυγχρονίσει πλήρως, προσθέτοντας με προσοχή μοντέρνα στοιχεία ώστε να συμβαδίζει με τα πρότυπα της εποχής. Οι καμπύλες κυριαρχούν σε όλο το μήκος της GTS, κάνοντας τη να δείχνει στιλάτη από όποια πλευρά και αν την κοιτάς, ενώ ο μεγάλος κατάλογος από αξεσουάρ επιτρέπει να προσθέσεις τις δικές σου προσωπικές πινελιές. Τα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω είναι LED ώστε να οδηγείς με ασφάλεια όλες τις ώρες, ενώ το επιχρωμιωμένο διακοσμητικό στο εμπρός φτερό, οι καθρέφτες, οι πλαϊνές γρίλιες στην ποδιά αλλά και το σχέδιο των γκριπ φανερώνουν την προσοχή που έχει δοθεί σε κάθε λεπτομέρεια. Κάτω από την σέλα βρίσκεται ο βασικός χώρος αποθήκευσης που χωρά δύο jet κράνη (τύπου Vespa Visor 3.0), με το εμπρός ντουλαπάκι να παρέχει έξτρα χώρο για μικροαντικείμενα αλλά και παροχή ρεύματος USB για να φορτίζεις το κινητό σου.


 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Κατανάλωση που δύσκολα ξεπερνά τα 2,5 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα.

Η GTS 125 κινείται χάρη σε έναν σύγχρονο, υγρόψυκτο 4-βάλβιδο κινητήρα της σειράς i-get ο οποίος αποδίδει 13.8 ίππους στις 8.750 σ.α.λ κάτι που κάνει τη Vespa κατάλληλη για κατόχους διπλώματος Α1, αλλά και για κατόχους διπλώματος αυτοκινήτου. Με τροφοδοσία από ηλεκτρονικό ψεκασμό και το πατενταρισμένο σύστημα RISS της Piaggio, (Το Regulator Inverter Start & Stop System χρησιμοποιεί ένα μοτέρ-γεννήτρια καταργώντας τη μίζα και τα πηνία, επιτρέποντας το «σβήσιμο» του κινητήρα σε στάση και την άμεση εκκίνηση του μόνο με το άνοιγμα του γκαζιού), υπόσχεται κατανάλωση που δύσκολα ξεπερνά τα 2,5 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα.



Το πλαίσιο της είναι παραδοσιακά ατσάλινο με ενισχύσεις στα σημεία που δέχονται τη μεγαλύτερη καταπόνησης, όπως παραδοσιακή για Vespa είναι και η διάταξη της εμπρός ανάρτησης με τον μονό υστερούντα βραχίονα στην αριστερή πλευρά. Στο πίσω μέρος χρησιμοποιούνται δύο αμορτισέρ, τα οποία ρυθμίζονται ως προς την προφόρτιση σε 4 διαφορετικές θέσεις, ενώ στον τομέα των φρένων έχουμε δίσκους 220 χιλιοστών εμπρός και πίσω καθώς και δικάναλο σύστημα ABS. Οι ζάντες της είναι 12 ιντσών με πέντε μπράτσα και φορούν ελαστικά διαστάσεων 120/70-12 και 130/70-12 εμπρός και πίσω αντίστοιχα.
 

Συνδυάζει το θρυλικό στιλ με τη συγχρονη τεχνολογία
Με κινητήρα i-get καίει μόλις 2,5 λτ/100χλμ
Φρενάρει με δικάναλο σύστημα ABS
Είστε Fan των ρετρό scooter ;