net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μόνο στην αγορά της Ιταλίας προς το παρών

Αρχισε η διάθεση του νέου Peugeot Geopolis 500 στην Ιταλική αγορά, το οποίο αποτελεί μαζί με το αντίστοιχου κυβισμού Satelis, τις ναυαρχίδες των scooter της Γαλλική εταιρείας.Ωστόσο, τo Geopolis 500 δεν αντικαθιστά την έκδοση των 400 κ.εκ., που θα συνεχίσει να παράγεται κανονικά.

 
Στo 500αρι Geopolis εφαρμόζεται ο νέος κινητήρας της Piaggio, «master» των 492,7 κ.εκ., ο οποίος είναι υγρόψυκτος, τετραβάλβιδος, χρησιμοποιεί δυο μπουζί για την ανάφλεξη και η τροφοδοσία του γίνεται μέσω ψεκασμού.

Από το Geopolis 400 προέρχονται το πλαίσιο, τα περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά και η σχεδίαση, ενώ ουσιαστική διαφοροποίηση υπάρχει στον τομέα των φρένων, όπου στο 500 εφαρμόζονται δύο δισκόφρενα (έναντι ενός στο 400) διαμέτρου 263 χιλ.

Η έκδοση των 400 κ.εκ. θα συνεχίσει να παράγεται, όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, αφού η Peugeot σκοπεύει να διαφοροποιήσει τα δυο φαινομενικά όμοια και με διαφορά μόλις 100 κ.εκ. scooter της σε ότι αφορά στον εξοπλισμό τους.

Έτσι το 500 διατίθεται προς το παρών με το «πακέτο» εξοπλισμού Premium, αλλά στο μέλλον πρόκειται να παρουσιαστούν εκδόσεις με πολύ πλούσιο εξοπλισμό, οι οποίες θα αποτελούν τα luxury Geopolis.

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε κάτι σχετικά με το αν το Geopolis 500 αποτελεί μια έκδοση μόνο για την Ιταλική αγορά ή πρόκειται να εισαχθεί και στην χώρα μας.

 

PEUGEOT - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ