net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

H Peugeot παρουσίασε στη Ρώμη το ανανεωμένο της Geopolis 300.

Η αισθητική του είναι πιο επιθετική και έχει βασιστεί στοιχεία από τον τομέα των αυτοκινήτων της Peugeot.

To Geopolis έχει ανανεωθεί κυρίως αισθητικά, αφού διατηρεί τον ίδιο εξοπλισμό και κινητήρα.

Νέο Peugeot Geopolis 300

H Peugeot παρουσίασε χθες στη Ρώμη το ανανεωμένο της Geopolis 300, το οποίο έχει δεχτεί αλλαγές στον αισθητικό τομέα, χωρίς, όμως, να ξεφεύγει από τα πρότυπα των προηγούμενων μοντέλων.

 

Το νέο Geopolis παρουσιάστηκε στην εκδήλωση Motodays στη Ρώμη και συγκέντρωσε αρκετά βλέμματα, χάρη στην ανανεωμένη του αισθητική που σε κάποια σημεία θυμίζει τα αυτοκίνητα της γαλλικής εταιρείας!

Αν και, συνολικά, το Geopolis 300 δεν ξεφεύγει από τον συνολικό σχεδιασμό των προηγούμενων μοντέλων, υπάρχουν κάποιες εμφανείς διαφορές. Η μάσκα έχει γίνει πιο επιθετική, ενώ οι δύο προβολείς μας θυμίζουν αυτοκίνητο της Peugeot (συγκεκριμένα το 208). Σχεδιασμένο με πιο επιθετική φιλοσοφία είναι και το μπροστινό φτερό, ενώ ολόκληρο το κοστούμι φαίνεται να έχει αποκτήσει περισσότερες γωνίες. Επανασχεδιασμένη είναι και η σέλα.

Ο κινητήρας παραμένει ίδιος. Υγρόψυκτος, με χωρητικότητα 278 κ.εκ. και ισχύ 22 ίππων στις 7.250 σ.α.λ., παραμένει ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του Geopolis 300, μαζί, φυσικά με την αισθητική και τους μεγάλους τροχούς των 16 ιντσών. Ίδιο είναι και το πλαίσιο, αλλά και οι αναρτήσεις και τα φρένα.

Σύμφωνα με την Peugeot, η ανανέωση του Geopolis 300 αποτελεί μόνο την αρχή μιας εκτεταμένης ανανέωσης που έχει ξεκινήσει στη γκάμα της η Peugeot. Κι αν κρίνουμε από αυτή την αρχή, η συνέχεια αναμένεται τρομερά ενδιαφέρουσα.

 

PEUGEOT - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ