net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο Roberto Colannino επιβεβαίωσε πρόσφατα τις φήμες που θέλουν την Piaggio να παρουσιάζει μια νέα Vespa Primavera.

Το νέο μοντέλο είναι πιθανότατα αυτό που συνέλαβε σε φάση δοκιμών πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός.

Νέα Vespa Primavera θα παρουσιάσει η Piaggio

Ένα νέο μοντέλο Vespa αναμένεται να παρουσιάσει στο Μιλάνο ο Όμιλος Piaggio. To νέο μοντέλο θα είναι σύγχρονο, αλλά έχει πάρει το όνομά του από την ιστορική Vespa Primavera του 1968.

 

Την παρουσίαση του νέου μοντέλου επιβεβαίωσε πρόσφατα και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Piaggio, Roberto Colannino. Ο Colannino, σε παρουσίαση της Vespa 946 στις ΗΠΑ, ανέφερε πως ο ιταλικός κολοσσός ετοιμάζει ένα ακόμη νέο μοντέλο Vespa, με το όνομα Primavera.

Όπως είναι φυσικό, οι Ιταλοί δεν έχουν ανακοινώσει περισσότερα στοιχεία. Θα πρόκειται για ένα χρηστικό και καθημερινό μοντέλο, όπως συμβαίνει με τη συντριπτική πλειοψηφία της γκάμας της Vespa; Ή θα δούμε μια ακόμη εντυπωσιακή Vespa, στα πρότυπα της 946;

Πρόσφατες κατασκοπικές φωτογραφίες, πάντως, μας ωθούν να καταλήξουμε στο πρώτο συμπέρασμα. Πριν μερικές εβδομάδες, ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε δύο αναβάτες να δοκιμάζουν ένα καμουφλαρισμένο μοντέλο της Vespa, το οποίο θύμιζε LX. Επομένως, αναμένουμε να δούμε μια ακόμη πρακτική – και πάνω απ’ όλα στιλάτη – Vespa που θα τιμολογηθεί σε λογικά πλαίσια.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, αναμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε ποιο είναι αυτό το μοντέλο που δανείζεται ένα όνομα τόσο ιστορικό, όσο αυτό της Primavera. Και η αναμονή μας θα τελειώσει σε μερικές ημέρες, στην EICMA του Μιλάνου.

 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ