net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η Aνοιξη έχει Piaggio, στο Scooter Moto Festival. Στη συγκεκριμένη φωτογραφία, ακόμα περισσότερη Aνοιξη, με την Vespa Primavera.

Και η ολοκαίνουργια, στιλάτη Vespa Sprint θα είναι στο Scooter Moto Festival, στην πρώτη εμφάνιση της επί ελληνικού εδάφους.

Ο Ewan McGregor ψηφίζει Moto Guzzi California. Και οι μοτοσικλέτες του Mandello del Lario θα δώσουν το παρόν στο Scooter Moto Festival.

Και η δημοφιλέστατη οικογένεια των Scarabeo θα έχει την τιμητική της στο Γκάζι. Το 200άρι είναι το μόνο scooter με 2 χάρτες ανάφλεξης.

Δείτε τα μοτοσικλετάκια και τα scooter της Derbi, που θα βρεθούν κι εκείνα στο Festival.

H Piaggio Hellas στο Scooter Moto Festival

Η Piaggio Hellas περιμένει όλους τους φίλους της στο Scooter Moto Festival 2014, που θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως 7 Απριλίου, στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι.

 
Στην αίθουσα Δ12, οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα μοντέλα του Ομίλου Piaggio και να ενημερωθούν για όλα τα προνόμια και τις μοναδικές προσφορές. Μέσα από μία πλούσια γκάμα σκούτερ και μοτοσικλετών από 50 έως 1400κ.εκ από τις μάρκες Aprilia, Scarabeo, Piaggio, Vespa, Gilera, Moto Guzzi, Derbi, όλοι θα βρουν εκείνο που πραγματικά τους ταιριάζει!

Πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχουν βέβαια τα νέα μοντέλα Vespa: η Vespa Primavera και η ολοκαίνουρια Vespa Sprint, η οποία παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο κοινό. Η φιλοσοφία του νέου μοντέλου έχει βασιστεί στη θρυλική ομώνυμη Vespa Super Sprint 90 του 1966, που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξάπλωση των μικροκαμωμένων και sport Vespa.

Για περισσότερες πληροφορίες και νέα μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα της Piaggio Hellas στο Facebook.

 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ