Αγοράστε τώρα το νέο Piaggio Liberty με σημαντική έκπτωση.

Piaggio Liberty: Δικό σας με μοναδικό όφελος!

Αποκτήστε ένα νέο Piaggio Liberty και επωφεληθείτε από έκπτωση στην τιμή του, μόνο για λίγες ημέρες ακόμα!

Το Piaggio Liberty είναι ένα από τα δημοφιλέστερα σκούτερ της εταιρείας. Προσφέρει κομψό και λιτό στυλ, χαμηλό βάρος, ευκολία χρήσης και ευελιξία, πρακτικότητα αλλά και επιδόσεις σε συνδυασμό με χαμηλές καταναλώσεις καυσίμου.

Τώρα το Piaggio Liberty, στις εκδόσεις 50 και 125 κυβικών, διατίθεται σε ακόμα πιο ανταγωνιστικές τιμές! Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά έως 31/3/2018.
  • Liberty 50 / S, 1.890 ευρώ από 2.150 ευρώ
  • Liberty 125 / S, 2.090 ευρώ από 2.360 ευρώ
Το Liberty χαρακτηρίζεται από τον ιδιαίτερο «Made in Italy» σχεδιασμό με έμφαση στη λεπτομέρεια, που συνδυάζει την ιδιαίτερη προσωπικότητα του και το χαρακτηριστικό στυλ Piaggio με σύγχρονα και ανανεωμένα στοιχεία. Ο εξοπλισμός ανταποκρίνεται στα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας και τεχνολογίας, συμπεριλαμβάνοντας το σύστημα ABS στον βασικό εξοπλισμό (στις εκδόσεις των 125 και 150 cc), και τη νέα γενιά κινητήρων.

Επισκεφθείτε λοιπόν σήμερα ένα σημείο πώλησης Piaggio, για να επιλέξετε την έκδοση που σας ταιριάζει και να ενημερωθείτε για τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα και τη δυνατότητα επέκτασης της εργοστασιακής εγγύησης για δύο επιπλέον χρόνια.