Piaggio Θεοδωράκης: 2 γενιές αφοσίωσης

Piaggio Θεοδωράκης: 2 γενιές αφοσίωσης

Όταν η τεχνογνωσία, το μεράκι και η αγάπη για τη μοτοσυκλέτα περνά από γενιά σε γενιά ξέρεις ότι απολαμβάνεις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Ο απόλυτος στόχος της Piaggio Θεοδωράκης είναι η άριστη εξυπηρέτηση και η ικανοποίηση των πελατών. Η εταιρεία έχει καταξιωθεί μέσα από τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρει πριν και μετά την πώληση. Η εταιρεία δημιουργήθηκε το 1965 και όλα αυτά τα στοιχεία έχουν πλέον περάσει στη δεύτερη γενιά, η οποία συνεχίζει έχοντας ως οδηγό τις ίδιες ακριβώς αρχές και αξίες.

Η εταιρεία είναι σήμερα μια σύγχρονη, κάθετη μονάδα του Piaggio Group και στις εγκαταστάσεις της θα βρείτε όλα τα νέα μοντέλα των εταιρειών Piaggio, Vespa και Aprilia. Το έμπειρο προσωπικό θα κατανοήσει άμεσα τις ανάγκες σας και θα σας προτείνει τις καλύτερες επιλογές που θα ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις σας. Η πολύχρονη τεχνογνωσία και αποτελεί από μόνη της εγγύηση πως όταν έρθει η ώρα του service, όλες οι εργασίες θα γίνουν σύμφωνα με τα όσα ορίζει ο κατασκευαστής οπότε θα παραλάβετε το δίκυκλη σας σε άριστη κατάσταση ώστε να μπορεί να κυκλοφορεί με ασφάλεια για πολλά χιλιόμετρα. Αν θέλεις να δώσεις τη δική σου ξεχωριστή πινελιά και να εξοπλίσεις πλήρως το scooter σου, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας σε περιμένουν γνήσια αξεσουάρ και είδη ένδυσης του ιταλικού ομίλου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »




Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Piaggio Θεοδωράκης διατηρεί πάντα υψηλή διαθεσιμότητα σε γνήσια ανταλλακτικά του Piaggio Group και εξυπηρετεί πελάτες λιανικής και χονδρικής σε όλη την Ελλάδα με τις αποστολές να γίνονται αυθημερόν.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Πειραιώς 90 & Πλαταιών 2, 10435, Αθήνα
Τηλ. 210 3467919 - 210 3252244
fax 2103412178
info@piaggio-theodorakis.gr