Ψηφίστε και κερδίστε 3 service Piaggio

Πάρε τώρα μέρος στη ψηφοφορία για την ανάδειξη των καλύτερων μοτοσυκλετών της χρονιάς και διεκδίκησε ένα δωρεάν service για το Piaggio σου.

Ψήφισε εδώ την καλύτερη μοτοσυκλέτα και το καλύτερο commuter και κερδίστε 3 μοτοσυκλέτες και πολλά ακόμα δώρα!

Η επίσκεψη στο συνεργείο είναι αναπόσπαστο κομμάτι της συμβίωσης με τη μοτοσυκλέτα και η συντήρηση πρέπει να γίνεται στα χρονικά διαστήματα που ορίζει ο κατασκευαστής και από εξειδικευμένο προσωπικό που γνωρίζει τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε μοντέλου. Η σωστή συντήρηση εξασφαλίζει την απροβλημάτιστη λειτουργία του δικύκλου και συμβάλει στην ασφάλεια του αναβάτη. Το Moto Τρίτη στα πλαίσια του Best Moto 2021 προσφέρει πακέτα service σε συνεργασία με καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου.

Η Piaggio Λυμπερόπουλος ξεκίνησε το 2002 την δραστηριότητα της ως επίσηµος διανοµέας της Piaggio Hellas από το κατάστημα της Λεωφόρου Αχαρνών αντιπροσωπεύοντας τις µάρκες Piaggio - Vespa – Gilera. Σήμερα αριθμεί 4 καταστήματα πώλησης και 3 συνεργεία εντός της Αττικής. Η εταιρία εκπροσωπεί όλες τις µάρκες του Οµίλου (Piaggio, Vespa, Gilera, Aprilia, Scarabeo, Derbi, Moto Guzzi). Φυσικά να αναφέρουμε, ότι όλα τα καταστήματα στελεχώνονται από καταρτισμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό σε όλους του τομείς. Ο όμιλος Piaggio συνεχίζει την ανάπτυξη του δικτύου διανομής μέσα από ένα ενιαίο μοντέλο λιανικής πώλησης με την ονομασία Motoplex και η Piaggio Λυμπερόπουλος άνοιξε στην Αθήνα το πρώτο Motoplex Store. Η φιλοσοφία Motoplex αποτελεί ένα νέο ορόσημο λιανικής πώλησης στη βιομηχανία των δύο τροχών, επιτρέποντας στους αντιπροσώπους να εκμεταλλεύονται σε ένα σημείο πώλησης τη δυναμική των εμπορικών σημάτων και των προϊόντων του Ομίλου Piaggio. Τα καταστήματα έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν στους πελάτες ένα συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο των δύο τροχών σε ένα χώρο όπου, εκτός από οχήματα και αξεσουάρ, μπορούν επίσης να βρουν αποκλειστικά είδη merchandising, τεχνική εξυπηρέτηση, ενώ έχουν τη δυνατότητα να χαλαρώσουν στο καθιστικό, συζητώντας για αγώνες, μοτοσυκλέτες και ταξίδια με εξειδικευμένο προσωπικό που μοιράζεται το ίδιο πάθος. Η Piaggio Λυμπερόπουλος προσφέρει 3 δωρεάν service σε κατόχους scooter ή μοτοσυκλέτας του Piaggio Group.

Ευχαριστούμε θερμά την Piaggio Λυμπερόπουλος για την υποστήριξη της στον μακροβιότερο θεσμό ανάδειξης της καλύτερης μοτοσυκλέτας.