Prime Service και ανταλλακτικά Piaggio στο Περιστέρι

Prime Service και ανταλλακτικά Piaggio στο Περιστέρι

Στη Μιχ. Γ. Παπαλεξανδράκης Ε.Ε. στο Περιστέρι μπορείς να προγραμματίσεις το Prime service σου και φυσικά να βρεις ετοιμοπαράδοτα γνήσια ανταλλακτικά Piaggio, Vespa και Aprilia.

Το συνεργείο της Μιχ. Γ. Παπαλεξανδράκης Ε.Ε. έχει λάβει την ανώτερη πιστοποίηση Prime της Piaggio, μπαίνοντας έτσι σε έναν κύκλο ελίτ επισκευαστών, καθώς ελάχιστα εξουσιοδοτημένα συνεργεία στην Ελλάδα έχουν πάρει πιστοποίηση Prime Service, αφού πρέπει να πληρούνται πολύ αυστηρές προϋποθέσεις σχετικά με τις διαδικασίες και τον τρόπο που ακολουθούνται. Το Prime Service είναι ένα πρόγραμμα παροχής υψηλής ποιότητας after sales υπηρεσιών σε κατόχους Piaggio, που στόχο έχει τη μέγιστη ικανοποίηση των πελατών. Το δίκτυο πιστοποιημένων συνεργείων που ανήκει στο Prime Service απασχολεί ειδικά εκπαιδευμένους τεχνικούς και σύγχρονα διαγνωστικά ώστε να εξασφαλίζεται ότι κάθε εργασία πραγματοποιείται σύμφωνα με αυστηρά πρωτόκολλα. Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα γνήσιο ανταλλακτικό καθώς αυτό έχει φτιαχτεί σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές που ορίζει το εργοστάσιο και είναι το μόνο που μπορεί να εγγυηθεί τη μακροζωία, τη σωστή λειτουργία και την αξιοπιστία της μοτοσυκλέτας ή του scooter σου. Επίσης, ένα γνήσιο ανταλλακτικό τοποθετείται εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χρειάζονται μετατροπές και έτσι εξοικονομείς χρόνο. Τα γνήσια ανταλλακτικά έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν ιδανικά στο όχημά σου και έχουν ελεγχθεί διεξοδικά προκειμένου να διασφαλιστεί ότι πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας που θέτει ο κατασκευαστής. Στη Μιχ. Γ. Παπαλεξανδράκης Ε.Ε. φροντίζουν να διατηρούν πάντα υψηλή διαθεσιμότητα γνήσιων ανταλλακτικών Piaggio, Vespa και Aprilia για να έχεις το δίκυκλό σου <πάντα σε φόρμα>. Όλα συνοδεύονται από 12μηνη εγγύηση καλής λειτουργίας. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα γνήσια αξεσουάρ που θα βελτιώσουν την εμφάνιση και την πρακτικότητα του οχήματός σου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με απόλυτη εξειδίκευση στα οχήματα Piaggio, Vespa και Αprilia, ο Μιχάλης Παπαλεξανδράκης  συνεχίζει να εξυπηρετεί τους πελάτες με το ίδιο μεράκι και αγάπη αλλά με σύγχρονη προσέγγιση χάρη στην  πολύτιμη συμμετοχή της 3ης γενιάς!
 
Στην κάθετη μονάδα Μιχ. Γ. Παπαλεξανδράκης Ε.Ε. στο Περιστέρι, επίσημη κάθετη μονάδα του Ιταλικού Group, σε 1.800 τ.μ. σίγουρα θα βρείς αυτό που θέλεις αλλά και αυτό που δεν θέλεις! Η μεγάλη γκάμα νέων μοντέλων σε scooter και μοτοσυκλέτες σε πολλούς χρωματισμούς, ο χώρος που είναι ιδιαίτερα φιλόξενος, η ποικιλία σε αξεσουάρ και φυσικά η εξυπηρέτηση της οικογένειας Παπαλεξανδράκη κερδίζουν την εμπιστοσύνη ακόμα και του πιο απαιτητικού αναβάτη!


 
 
 
 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Θηβών 88, Περιστέρι
Τηλ.: 2105713200

email: mail1@papalexandrakis.com
Facebook Page: Papalexandrakis_Piaggio
Instagram: papalexandrakis_piaggio

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »