H Sinbon Electronics στο πλευρό των Honda, KTM, Piaggio και Yamaha.

H Sinbon Electronics στο πλευρό των Honda, KTM, Piaggio και Yamaha.

Κοινοπραξία μπαταριών: Μια ακόμα εταιρεία μπαίνει στο παιχνίδι

Στην μεγάλη συμφωνία των KTM, Honda, Yamaha, και Piaggio για έναν κοινό τύπο εναλλάξιμης μπαταρίας σε δίκυκλα, ενσωματώνεται πλέον και η Sinbon Electronics.

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ

Μια εταιρεία ηλεκτρονικών μαζί με 4 κολοσσούς της μοτοσυκλέτας

Το 2021, υπεγράφη μια από τις σημαντικότερες συμφωνίες κοινοπραξίας στον χώρο της μοτοσυκλέτας, με τις KTM, Honda, Yamaha και Piaggio, να ενώνουν τις δυνάμεις τους για πρόοδο στην ηλεκτροκίνηση. Στόχος, η δημιουργία ενός τύπου εναλλάξιμης μπαταρίας, ο οποίος θα είναι κοινός τόσο μεταξύ των μαρκών αυτών, όσο και με περισσότερες εταιρείες που θα ακολουθήσουν την προδιαγραφή. Πριν λίγα 24ωρα, λοιπόν, ανακοινώθηκε και η είσοδος της Sinbon Electronics, στην συνεργασία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Sinbon Electronics – Με εμπειρία στα ηλεκτρονικά της αυτοκίνησης

Η ταϊβανέζικη Sinbon Electronics δραστηριοποιείται από το 1989, στους τομείς των ηλεκτρονικών για τους χώρους της αυτοκίνησης, αλλά και των ΑΠΕ. Σύμφωνα με τις διεθνείς πηγές, η εταιρεία συμφώνησε να συνεργαστεί με τους 4 κολοσσούς του χώρου της μοτοσυκλέτας, ενώ αναμένεται να παράσχει βοήθεια στην ανάπτυξη των κοινών προδιαγραφών, αλλά και στην ανάπτυξη των υποδομών φόρτισης. Η Sinbon έχει ξεκινήσει ήδη την έρευνα της, σε συστήματα φόρτισης με υψηλό ρεύμα και σε λύσεις για την αύξηση του προσδόκιμου ζωής για τα συστήματα επαναφόρτισης.

«Ελπίζουμε να μεταμορφώσουμε τις ζωές μας, την οικονομία μας και τον πλανήτη»

Ο πρόεδρος της Sinbon Ευρώπης, Barrie Ryan, δήλωσε για την νέα συμφωνία: «Η Sinbon φέρνει στην κοινοπραξία, καινοτόμες λύσεις σχεδιασμού για να βοηθήσουν στην μεγιστοποίηση του ρεύματος εισόδου/εξόδου, στην αύξηση των αυτονομιών οδήγησης και στην μείωση των χρόνων επαναφόρτισης, αλλά και στην δημιουργία της τεχνογνωσίας περί της μείωσης του κόστους στα οχήματα και στις δομές, ώστε αυτή η από κοινού πλατφόρμα να είναι δυνατή. Με αυτή την συνεχόμενη προσπάθεια, ελπίζουμε να φέρουμε καθαρότερες και πιο βιώσιμες λύσεις στην κινητικότητα, για να μεταμορφώσουμε τις οικονομίες μας, τις ζωές μας και τον πλανήτη.»  
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »