Piaggio: Προσφορές σε Best Sellers με όφελος έως 1000 ευρώ

Piaggio: Προσφορές σε Best Sellers με όφελος έως 1000 ευρώ

Το Urban crossover Beverly 300 με όφελος 500 ευρώ.
Το MP3 300 από 6.390 ευρώ.
Beverly 400: Total Black κατά 500 ευρώ φτηνότερο.
Urban Days για το Liberty με όφελος 300 ευρώ.

Το Urban crossover Beverly 300 με όφελος 500 ευρώ

Η ευελιξία που προσφέρει πλέον το δοκιμασμένο Beverly 300 HPE στις καθημερινές αστικές μετακινήσεις προσαρμοσμένο στις προδιαγραφές Euro 5, έχοντας αυξηθεί η ιπποδύναμη του κατά 23% και η ροπή 16% σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, είναι κάτι αναμμένο με το όνομα που φέρει. Ενώ όλα τα νέα μοντέλα πλέον φέρουν TFT οθόνη, το μικρό Urban crossover Scooter μένει πιστό στα πρώτα βήματα της 5,5 ιντσών LCD ψηφιακής οθόνης με όλες τις απαραίτητες ενδείξεις. Η λειτουργία Bike Finder που διαθέτει είναι χρήσιμη σε σημεία που υπάρχουν πολλά οχήματα ή σε κάποιο εμπορικό ως προς την ανεύρεση του, ενεργοποιώντας φλας και κόρνα. Οι αποφασιστικές σχεδιαστικά γραμμές που έχει θα οδηγήσουν στη σκέψη απόκτησης με 500 ευρώ όφελος ή με το πρόγραμμα DreamRide, με προκαταβολή από 30%, προνομιακό επιτόκιο 2% και με διάρκεια από 12-30 μήνες.
 

Το MP3 300 από 6.390 ευρώ

Η εξέλιξη των ηλεκτρονικών βοηθημάτων ενισχύοντας τον τομέα της άνεσης και ασφάλειας είναι πρωτίστης σημασίας για αυτό και υπάρχει στο μικρό MP3 HPE ο ηλεκτρονικός σταθεροποιητής που κάνει παιχνίδι το σταμάτημα στα φανάρια, μιας και κρατάει το Scooter σε όρθια θέση χωρίς να χρειαστεί να πατήσεις τα πόδια κάτω. Ελίσσεται με ιδιαίτερη ευκολία στους έντονους ρυθμούς της πόλης, χάρης τις μαζεμένες του διαστάσεις και κινείται με ταμπεραμέντο από τον κινητήρα των 278κ.εκ αποδίδοντας 25,8 ίππους στις 7.750σ.α.λ.. Μπορεί να αποκτηθεί με 600 ευρώ όφελος ή με το πρόγραμμα DreamRide, με προκαταβολή από 30%, προνομιακό επιτόκιο 2% και με διάρκεια από 12-30 μήνες.
 

Beverly 400: Total Black κατά 500 ευρώ φτηνότερο

Η εμφάνιση μιας σκοτεινής πλευράς του Beverly γίνεται αντιληπτή από κάθε διερχόμενο βλέμμα και δεν μπορεί να μην σε παρασύρει σε οδηγικούς ρυθμούς ευχαρίστησης μιας και έχει αυξηθεί η ισχύς του κατά 17% και η ροπή του κατά 30% με αποτέλεσμα να είναι ο πιο εξελιγμένος κινητήρας με 35,4 ίππους στις 7.500 σ.α.λ για τη σειρά Beverly. Διαθέτει Led φωτιστικά σώματα και LCD οθόνη με όλες τις χρήσιμες πληροφορίες. Δεν θα δυσανασχετήσει σε μεγάλες διαδρομές μιας και στον τομέα της κατανάλωσης τα πάει καλά με 4λτ/100χλμ. Ο τομέας της πέδησης είναι άκρως σημαντικός και εδώ αναλαμβάνουν ρόλο τα συστήματα ελέγχου πρόσφυσης ASR και αντι-μπλοκαρίσματος τροχών ABS. Η δυνατότητα απόκτησης μπορεί να γίνει με συνολικό όφελος των 500 ευρώ από την αρχική τιμή.
 

Urban Days για το Liberty με όφελος 300 ευρώ

Αυτό που ξεχωρίζει από την πρώτη κιόλας στιγμή είναι ο αξιόπιστος και οικονομικός αερόψυκτος τριβάλβιδος i-get κινητήρας που προσφέρει χαμηλή κατανάλωση στις δύο εκδόσεις των 125κ.εκ και 150κ.εκ αντίστοιχα. Το Liberty δεν ξεχνάει να προσεγγίσει την κάθε κακοτεχνία του οδοστρώματος με άνεση καθώς οι τροχοί των 16 ιντσών μπροστά και 14 ιντσών πίσω συντελούν σε αυτό. Στις δύσκολες ώρες που θα μείνουμε χωρίς μπαταρία στο Smartphone, η θύρα USB θα αποτελέσει σωτήρια και ο κουβάς θα φιλοξενήσει άνετα ένα jet κράνος ή ένα αδιάβροχο με διάφορα μικροαντικείμενα. Το όφελος των 300 ευρώ μας φέρνει ένα βήμα από την αγορά του.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>