net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Νέα συνεργασία Piaggio Hellas Α.Ε.

Η Piaggio Hellas Α.Ε. ανακοινώνει την συνεργασία με νέα εταιρία προγραμματισμού μέσων την γνωστή Tempo OMD Hellas που ανήκει στο δίκτυο της Omnicom Media Group και πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους και πρωτοποριακούς Ομίλους Μέσων και Επικοινωνίας.

 
Η Piaggio Hellas Α.Ε. ανακοινώνει την αλλαγή Εταιρείας Μέσων και θέλει να ευχαριστήσει θερμά την Εταιρεία CIA Medianetwork Hellas για τα εξαιρετικώς σημαντικά και αποτελεσματικά χρόνια συνεργασίας.

Ιδιαίτερα την κα. Αγγελική Βούλγαρη και τον κ. Τάκη Γεωργιλέ και που με την αμεσότητα και τον επαγγελματισμό που τους διακρίνει, ενέπνευσαν σε όλη την διάρκεια τη μακρόχρονη συνεργασία μας.

Η Tempo OMD Hellas έχει έδρα τη Νέα Υόρκη, 140 θυγατρικές, παρουσία σε 80 χώρες, διεθνείς διακρίσεις και ηγετική θέση στην παγκόσμια κατάταξη.

Σε ότι αφορά την συνεργασία με την PIAGGIO HELLAS Α.Ε., η Tempo OMD Hellas θα αναλάβει τα εμπορικά σήματα Piaggio,Vespa, Gilera και Moto Guzzi.

Η Piaggio Hellas Α.Ε. εύχεται και η νέα συνεργασία να στεφθεί με επιτυχίες και να αφήσει ικανοποιημένους και τους δύο επιχειρηματικούς εταίρους.

 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ