net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Piaggio Hellas: Νέα οργανωτική δομή

Σε αλλαγή της οργανωτικής δομής της διοίκησης της Piaggio Hellas, προχώρησε ο όμιλος Piaggio, δίνοντας επιπλέον αρμοδιότητες στον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Φώτη Δράκο. Η νέα οργανωτική δομή τον θέτει επικεφαλής και για τα εμπορικά σήματα Aprilia και Scarabeo του Ομίλου.

 
Ο κ. Δράκος είναι επί σειρά ετών διευθύνων σύμβουλος της Piaggio Hellas είναι επιφορτισμένος με διοικητικά καθήκοντα που αφορούν την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της Εταιρείας, τη στρατηγική προώθησης και τη στρατηγική ανάπτυξης των εμπορικών σημάτων Piaggio, Vespa, Gilera, Mοτο Guzzi και των επαγγελματικών οχημάτων Piaggio Professional Vehicles LTD. Ο Όμιλος Piaggio αυτή τη στιγμή επικεντρώνεται σε νέα σχέδια τα οποία θα βελτιώσουν περαιτέρω την θέση του παγκοσμίως και βασίζεται στη σημαντική συμμετοχή των διοικήσεων των ευρωπαϊκών χωρών για την επίτευξη αυτών των στόχων, με κύριο άξονα την ικανοποίηση των πελατών.
Δέσμευση της νέας οργανωτικής δομής είναι ο σχεδιασμός και η εφαρμογή νέας αναπτυξιακής στρατηγικής που θα εγγυηθεί βελτιστοποίηση αποτελεσμάτων για το σύνολο των εμπορικών σημάτων της Piaggio Hellas.

 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ