net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Έκθεση «The Vespa and the Movies» στην Ιταλία

Η έκθεση «The Vespa and the Movies» άνοιξε τις πύλες της για το κοινό στο μουσείο της Piaggio στην Pontedera. Πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία του ιδρύματος Piaggio, που πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία του Cinema Multimedia Centre και του Viareggio EuropaCinema.

 
Η έκθεση παρουσιάζει τη σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στο σινεμά, στο ιταλικό εργοστάσιο και στο πιο γνωστό και αγαπητό δίτροχο στον κόσμο, τη Vespa. Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό έως και τις 15 Ιανουαρίου του 2011 και οι επισκέπτες σε αυτή, θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν ένα μεγάλο αρχειακό υλικό με επιλεγμένες κινηματογραφικές στιγμές της Vespa, καθώς και παραπάνω από 150 αφίσες cult ταινιών με πρωταγωνιστή τη θρυλικό μοντέλο. Ένας συνδυασμός διαφορετικών στιλ, χρωμάτων και διαθέσεων, ο οποίος ενισχύεται από την εξαίρετη αφίσα της έκθεσης που σχεδίασε ο ζωγράφος και γλύπτης Ugo Nespolo. Η είσοδος στην έκθεση στο μουσείο της Piaggio είναι δωρεάν.

Οι παραπάνω από 200 εικόνες στον εκθεσιακό κατάλογο, πολλές εκ των οποίων δημοσιεύονται για πρώτη φορά, συμπεριλαμβάνονται και στην ιστοσελίδα www.lavespaeilcinema.it.

 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ