net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Vespa: Ειδικές εκδόσεις Vie Della Moda

Η Vespa αφιερώνει στα πλέον υποβλητικά σύμβολα στο πανόραμα του ιταλικού στυλ δύο νέα vintage μοντέλα που ακούν στο όνομα Vespa GTV και Vespa LXV Vie della Moda. Σε δαμασκηνί χρωματισμό, οι δύο νέες εκδόσεις αναδεικνύουν ακόμη περισσότερο τις ρετρό γραμμές των Vespa GTV και LXV.

 
Οι Vespa GTV και Vespa LXV ‘Vie della Moda’ ξεχωρίζουν για τη λάμψη και την εκλεπτυσμένη τους εμφάνιση χάρη στα πιο χαρακτηριστικά στιλιστικά και λειτουργικά στοιχεία που υιοθετούν από τις δεκαετίες ‘50 και ‘60 και αντλούν την έμπνευσή τους από το χώρο της μόδας.

VESPA GTV Vie della Moda
Η χαρακτηριστική αισθητική της Vespa GTV, ξεχωρίζει ακόμη περισσότερο με τη νέα έκδοση ‘Vie della Moda’.
Η θέση του προβολέα στο μπροστινό φτερό αλλά και το γυμνό μεταλλικό τιμόνι της GTV αποτελούν σαφείς αναφορές στις ρίζες του ιταλικού scooter.Η κομψή σέλα είναι κατασκευασμένη από οικολογικό δέρμα και ουσιαστικά πρόκειται για δύο ξεχωριστά κομμάτια, ακριβώς όπως στα παλαιότερα μοντέλα.
Το κόκκινο χρώμα της– μόνο για τις ειδικές εκδόσεις – συνδυάζεται ιδανικά με το κομψό κόκκινο ‘Rosso Chianti’, τον αποκλειστικό χρωματισμό για τη Vespa GTV ‘Vie della Moda’ και οι πεντάκτινες ζάντες είναι χρωμιωμένες κάνοντας την ‘Vie della Moda’ ακόμη πιο ξεχωριστή.

VESPA LXV Vie della Moda
Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η μικρή Vespa LXV ‘Vie della Moda’. Το μπροστινό στρογγυλό φανάρι έχει τοποθετηθεί στο τιμόνι, όπως στις Vespa της δεκαετίας του ’60, αναδεικνύοντας τη λιτή γραμμή του γυμνού τιμονιού. Ο αναλογικός πίνακας οργάνων τονίζεται από ένα επιχρωμιωμένο περίβλημα και τα γραφικά θυμίζουν επίσης τη δεκαετία του ‘60.
Και στην LXV ‘Vie della Moda’ η σέλα είναι διαιρούμενη, από οικολογικό δέρμα σε κόκκινο χρώμα, δημιουργώντας ένα εκλεπτυσμένο συνδυασμό με το κόκκινο χρώμα του δίτροχου. Το λογότυπο ‘Vie della Moda’ τόσο στην GTV όσο και στην LXV, εμπνευσμένο από τις πινακίδες των πιο διάσημων δρόμων της μόδας, βάζει τη σφραγίδα του στις δύο Vespa και, τοποθετημένο

στο εσωτερικό της ποδιάς, καθιστά άμεσα αυτά τα ρετρό σε σχεδίαση μοντέλα. Οι εκδόσεις Vie della Moda είναι διαθέσιμες στα σημεία πώλησης Piaggio, στην τιμή των 4.130 ευρώ, για την LXV 125 και των 5.890 ευρώ για την GTV των 300 κ.εκ.

Τα δύο μοντέλα μπορείτε να τα αποκτήσετε με ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα αλλά και την εγγύηση 2+2 που προσφέρει η Piaggio Ελλάς σε όλες τις μάρκες που αντιπροσωπεύει.

 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ