net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

H Piaggio Hellas προσφέρει το Carnaby 300 σε μειωμένη κατά 590 ευρώ, μέχρι τις 31 Μαρτίου του 2012.

Piaggio Carnaby φθηνότερο κατά 590 ευρώ!

Σε νέα προσφορά, αυτή τη φορά για το Piaggio Carnaby 300, προχωρά η Piaggio Hellas, μειώνοντας την τιμή του ευέλικτου scooter της από τα 3.880 ευρώ στα 3.290 ευρώ!

 
Έτσι, το Carnaby 300 γίνεται ακόμη πιο προσιτό, προσθέτοντας τη μοναδική τιμή του στα υπόλοιπα πλεονεκτήματά του. Σε αυτά ανήκουν ο συνδυασμός σχεδίασης, άνεσης και επιδόσεων για μετακινήσεις εντός και εκτός πόλης και η ευελιξία του.

Το Carnaby 300 είναι εφοδιασμένο με κινητήρα νέας γενιάς Piaggio QUASAR 300 με ηλεκτρονικό ψεκασμό, ξεχωρίζει για τη μοναδική και κομψή γραμμή του και είναι κατάλληλο για όλους τους αναβάτες χάρη στο χαμηλό ύψος και τον εργονομικό σχεδιασμό της σέλας.

Επιπλέον, το Carnaby 300 διακρίνεται στην κατηγορία του για τον κορυφαίο εξοπλισμό και τη σημασία που έχει δοθεί στην παραμικρή λεπτομέρεια και διαθέτει επίπεδη ποδιά για μεγαλύτερη λειτουργικότητα στις καθημερινές σας μετακινήσεις. Υπόσχεται δυνατές επιδόσεις αλλά και υψηλά επίπεδα ασφάλειας χάρη στους μεγάλους τροχούς 16 ιντσών με φαρδιά λάστιχα και το δυνατό σύστημα φρένων.

Μπορείτε, λοιπόν, να βρείτε το scooter της ιταλικής εταιρείας στη νέα, μειωμένη του τιμή, σε όλα τα σημεία πώλησης Piaggio, έως 31 Μαρτίου του 2012. Εκεί, μπορείτε επίσης, να ενημερωθείτε για τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα, αλλά και το πρόγραμμα επέκτασης της εγγύησης για δύο επιπλέον χρόνια!

 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ