net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η έκπτωση 20% σε ανταλλακτικά συνεχίζεται από την αντιπροσωπεία της Piaggio μέχρι τις 30/6 προσφέροντας έτσι στον αναβάτη μία σημαντική οικονομική ελάφρυνση.

Piaggio: Παράταση στην έκπτωση!

Την παράταση της προωθητικής ενέργειας που αφορά έκπτωση 20% σε όλα τα ανταλλακτικά, στα μοντέλα όλων των εταιριών που αντιπροσωπεύει ανακοίνωσε η Piaggio Hellas.

 
Συγκεκριμένα η Piaggio Hellas ανακοίνωσε ότι η έκπτωση 20% σε όλα τα ανταλλακτικά που απευθύνεται σε ιδιοκτήτες δικύκλων, οποιουδήποτε μοντέλου και κυβισμού από τις μάρκες που αντιπροσωπεύει και βρίσκεται εκτός διετούς εγγύησης παρατείνεται μέχρι και τις 30 Ιουνίου του 2012.

Η ενέργεια καλύπτει οποιαδήποτε εργασία προγραμματισμένης συντήρησης ή επισκευής πραγματοποιηθεί σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Στην καμπάνια περιλαμβάνονται όλα τα γνήσια ανταλλακτικά του Ομίλου Piaggio ενώ εξαιρούνται τα λιπαντικά.
«Σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, η Piaggio Hellas στηρίζει τους πελάτες της, καθιστώντας τις υπηρεσίες των Εξουσιοδοτημένων Σημείων Τεχνικής Εξυπηρέτησης ακόμα πιο προσιτές και προσφέροντας σε όλους την δυνατότητα να γνωρίσουν την ποιότητα και αξιοπιστία των υπηρεσιών μετά την πώληση που εγγυάται το δίκτυο συνεργατών.», αναφέρει χαρακτηριστικά η ελληνική αντιπροσωπεία, τονίζοντας πως ο βασικός της στόχος είναι να παγιώσει τη σχέση εμπιστοσύνης με τον πελάτη και να αυξήσει όσο το δυνατόν την ικανοποίηση του.

H συγκεκριμένη καμπάνια πιστότητας θα πραγματοποιείται στα πλαίσια μιας σειράς ενεργειών του προγράμματος Prime Service της Piaggio, με σκοπό να αναδείξει τη μοναδικότητα των Υπηρεσιών μετά την Πώληση που παρέχει ο όμιλος Piaggio και να αναδείξει τις αξίες που ανέκαθεν χαρακτήριζαν τα επίπεδα εξυπηρέτησης των Εξουσιοδοτημένων Σημείων Τεχνικής Υποστήριξης της Εταιρείας: Ασφάλεια, Ποιότητα, Αξιοπιστία και Σεβασμό στο περιβάλλον.

 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ