net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η Piaggio Hellas έχει πολλές προτάσεις σε μεταχειρισμένα. Πλέον, μπορείτε να τις δείτε όλες συγκεντρωμένες σε μια ιστοσελίδα.

Η ιστοσελίδα Piaggio Used προβάλλει μεταχειρισμένα μοντέλα που προέρχονται αποκλειστικά από το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Εμπόρων της εταιρείας.

Σε αυτή, το περιβάλλον είναι φιλικό προς το χρήστη και η αναζήτηση πανεύκολη.

Ιστοσελίδα μεταχειρισμένων από την Piaggio Hellas

Μια νέα εταιρική ιστοσελίδα για τα επώνυμα μεταχειρισμένα οχήματα του δικτύου της δημιούργησε η Piaggio Hellas, στο πλαίσιο της αναβάθμισης των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους πελάτες της.

 

Πρόκειται για την ιστοσελίδα piaggiogroup-used.gr, η οποία προσφέρει ένα χώρο για αποκλειστική προβολή των μεταχειρισμένων scooter και μοτοσικλετών του Ομίλου Piaggio (Piaggio, Aprilia, Gilera, Vespa, Moto Guzzi, Derbi) που διαθέτει το δίκτυο επίσημων διανομέων, με πολύ φιλική προς τον επισκέπτη παρουσίαση των αγγελιών, πλούσιο περιεχόμενο και καινοτόμες λειτουργίες.

Πρόκειται για μια εταιρική πλατφόρμα σε σύνδεση με τις εταιρικές ιστοσελίδες των εμπορικών σημάτων της Piaggio Hellas, όπου θα φιλοξενούνται οι αγγελίες των συνεργατών, βάσει συγκεκριμένων προδιαγραφών και με στόχο την εγγυημένη ποιότητα και την εξασφάλιση της επένδυσης για τον πελάτη Piaggio.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα αυτή διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

· Αποκλειστική προβολή οχημάτων του Piaggio Group
· Γρήγορη και Αναλυτική αναζήτηση
· Νέα / Ανακοινώσεις
· Αξεσουάρ
· Οδηγό Αγοράς
· Μηχανή αναζήτησης Δικτύου Piaggio πανελλαδικά
· Φόρμα επικοινωνίας με Piaggio Hellas
· Δυνατότητα σύγκρισης οχημάτων
· Προβολή πρόσφατων αγγελιών στην κεντρική σελίδα
· Επικοινωνία μέσω hyperlinks με όλες τις επίσημες ιστοσελίδες της Piaggio.

Τα χαρακτηριστικά αυτά δημιουργούν ένα διαδικτυακό περιβάλλον φιλικό προς τον χρήστη, που εμπνέει ασφάλεια αλλά και απόλυτη ικανοποίηση στον υποψήφιο αγοραστή. Σε αντίθεση με άλλες ιστοσελίδες προβολής μεταχειρισμένων οχημάτων, όπου προβάλλονται οχήματα από ιδιώτες ή από πωλητές εξωτερικού, η ιστοσελίδα piaggiogroup-used.gr φιλοξενεί αγγελίες που πωλούνται αποκλειστικά από το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Εμπόρων της Piaggio Hellas. Όλες οι αγγελίες είναι εγκεκριμένες για την πληρότητα και εγκυρότητα των στοιχείων τους.

Μπορείτε, λοιπόν, να επισκεφτείτε το piaggiogroup-used.gr και να αγοράσετε το μεταχειρισμένο όχημα του Piaggio Group που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ