net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Έξυπνος οδηγός αγοράς SYM

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικές από τις προτάσεις της εταιρείας από διάφορες κατηγορίες που δραστηριοποιείται, τα βασικά χαρακτηριστικά τους και τις τιμές τους, ώστε να κάνουμε πιο εύκολη την επιλογή σας και να καλύψουμε, έτσι, ένα μεγάλο εύρος απαιτήσεων και αναγκών του σύγχρονου αναβάτη.

 
Η SYM, μέλος του κολοσσού Sanyang που ιδρύθηκε το 1954, αποτελεί μία από τις δυναμικά ανερχόμενες κατασκευάστριες εταιρείες δικύκλων (και όχι μόνο) στην παγκόσμια αγορά. Η γκάμα της περιλαμβάνει πληθώρα μοντέλων scooter από 50 έως 300 κ.εκ. και ATV από 200 έως 600 κ.εκ..

HD 125 EVO - 200 EVO EFI
Τιμή αγοράς:
2.295 ευρώ - 2.890 ευρώ

Το HD συμπεριλαμβάνεται στις πρώτες θέσεις των scooter, με την καλύτερη αναλογία value for money, ανεξαρτήτως κατηγορίας. Αποδίδει και βρίσκεται άνω του μέσου όρου σε όλους τους επιμέρους τομείς (άνεση, χώροι, οδική συμπεριφορά, ποιότητα κατασκευής), όντας στο σύνολό του ένα ολοκληρωμένο δίκυκλο. Εκτός από τη χωρητικότητα του κινητήρα και κατά συνέπεια τις διαφορές στην απόδοση, το 125 τροφοδοτείται μέσω καρμπιρατέρ, ενώ το 200 μέσω ηλεκτρονικού ψεκασμού.

GTS 250 EVO – 300 EVO EFI
Τιμή αγοράς:
3.590 ευρώ - 3.995 ευρώ

Στην πρόσφατα ανανεωμένη σειρά των GTS προστέθηκε μία νέα, πολύ προσιτή οικονομικά έκδοση στα 250 κ.εκ., ενώ αμφότερα τα μοντέλα χαρακτηρίζονται από τη σύγχρονη σχεδίασή τους. Πρόκειται για δύο προτάσεις που θα καλύψουν με άνεση τις όποιες αστικές τους «υποχρεώσεις», ενώ δεν θα πουν όχι αν τους ζητηθεί να καλύψουν μεγαλύτερες αποστάσεις εκτός πόλης, χάρη στην άνεση, τους χώρους και την προστασία που παρέχουν.

Joyride 200 EVO EFI
Τιμή αγοράς:
3.095 ευρώ

To Joyride 200 EFI της Sym αποτελεί ένα από τα μικρότερα… mega-scooter της αγοράς. Μπορεί να ακούγεται ως σχήμα οξύμωρο βάσει του κυβισμού, ωστόσο αν λάβει κανείς υπ’ όψιν ότι αποτελεί ένα από τα πιο άνετα scooter της κατηγορίας, τότε ο χαρακτηρισμός «mega» έχει νόημα. Αυτή ακριβώς είναι και η ταυτότητα του Joyride 200: άνετη μετακίνηση στην πόλη και -γιατί όχι;- ταξιδάκια μικρού βεληνεκούς, για όσους δεν θέλουν πολλά κυβικά, αλλά νοιάζονται για τη… βολή τους.

Mio 50 – 100
Τιμή αγοράς:
1.595 ευρώ - 1.845 ευρώ

Κλασικές γραμμές και διχρωμίες δημιουργούν ένα πολύ όμορφο σύνολο που ξεχωρίζει. Ωστόσο, το Mio και στις δύο εκδόσεις του, δεν στέκεται μόνο εκεί, όντας σκληρό και ανεκτικό στο δύσκολο στίβο της πόλης.

Quadlander 200 – 250 – 300S
Τιμή αγοράς:
3.890 ευρώ - 4.780 ευρώ - 6.290 ευρώ

Τετράτροχα υβρίδια που συνδυάζουν στοιχεία από τα ATV και τα Quad. Ο διττός χαρακτήρας τους προσφέρει σοβαρές εκτός δρόμου δυνατότητες και μεγάλα ποσοστά διασκέδασης σε άσφαλτο και χώμα.

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ