"Παρθενική" πτώση για τον Schumi

Την πρώτη του πτώση με μοτοσικλέτα είχε ο πολυνίκης πρώην πρωταθλητής της F1, Michael Schumacher σε πίστα της Γαλλίας. Ο Γερμανός πιλότος, ύστερα από την «συνταξιοδότηση» του από τους αγώνες με τα μονοθεσία, αρέσκεται στο να οδηγεί μοτοσικλέτες σε κάθε ευκαιρία.

 
Ο «Schumi» αγαπά τις μοτοσικλέτες. Κατά καιρούς έχει εμφανιστεί σε διάφορες πίστες του κόσμου, οδηγώντας από Honda CBR1000RR μέχρι και την Desmosedici GP8, παρουσιάζοντας πάντα ένα εξαιρετικά καλό γυρολόγιο. Πρόσφατη είναι δε η συμμετοχή του στο ενιαίο κύπελλο με KTM Super Duke, όπου και έχει πολλές παρουσίες στο βάθρο, σημειώνοντας μάλιστα αρκετούς ταχύτερους γύρους μεταξύ των ανταγωνιστών του.

Στην Bresse της Γαλλίας όμως, τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά για τον Schumacher. Στην σέλα μιας Triumph Daytona 675 και συμμετέχοντας πιθανότατα σε κάποιον άτυπο αγώνα, ο συμπαθής πιλότος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας στην πρώτη στροφή της πίστας και έπεσε, συμπαρασύροντας άλλους δύο αναβάτες μαζί του.

Το ευτύχημα είναι ότι κανένας δεν έπαθε το παραμικρό, αφού η ταχύτητα την στιγμή του ατυχήματος ήταν πολύ μικρή, προκαλώντας μόνο μικρής έκτασης υλικές ζημιές στις μοτοσικλέτες και πιθανότατα έναν «πληγωμένο εγωισμό» στον Γερμανό. Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε «ποτέ ξανά» στον «Schumi», επικροτώντας τον τρόπο με τον οποίο έχει αποφασίσει να σπαταλήσει το… εφ άπαξ του, δηλαδή στις μοτοσικλέτες.

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ