Η διεθνής διοργάνωση FIM Mototour of Nations 2017

Η διεθνής διοργάνωση FIM Mototour of Nations 2017

FIM Mototour of Nations 2017 – Ήπειρος

Από 7 έως 11 Σεπτεμβρίου 2017 θα διεξαχθεί, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η δεύτερη σε μέγεθος Τουριστική Διοργάνωση της FIM, το Μototour of Nations.

H συνάντηση μοτοσυκλετιστών της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μοτοσυκλετισμού (FIM) θα πραγματοποιηθεί φέτος στην Ήπειρο από τις 7 έως τις 11 Σεπτεμβρίου 2017. Πρόκειται για μια διεθνή διοργάνωση, που κάθε χρόνο συγκεντρώνει εκατοντάδες συμμετέχοντες.

Για τη φετινή διοργάνωση της διεθνούς συνάντησης συμμετέχουν μοτοσυκλετιστές από τις εξής χώρες: Ανδόρα, Βέλγιο, Γαλλία, Δανία, Ελβετία, Ελλάδα, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Καναδά, Κροατία, Μεγάλη Βρετανία, Μονακό, Πορτογαλία, Τουρκία, Τσεχία και Φινλανδία.

Οι συμμετέχοντες-μοτοσυκλετιστές με την καθοδήγηση των ειδικά εκπαιδευμένων οδηγών και συνοδών της Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας της Ελλάδας (ΜΟΤ.Ο.Ε.) θα επισκεφθούν όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα της Ηπείρου.

Στο εγχείρημα αυτό θα συμβάλλουν σε μεγάλο βαθμό το υπουργείο Τουρισμού, η Περιφέρεια της Ηπείρου, το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, ο δήμος Ιωαννίνων, οι τοπικές Αρχές, η Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Ιωαννίνων (ΛΕΜΙ), καθώς και επιχειρήσεις της Ηπείρου.