net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

H Magpul Industries φαίνεται πως τελειoποίησε το Magpul Ronin concept της.

Το συγκεκριμένο έχει βασιστεί στο Buell 1125R και θα κυκλοφορήσει σε 47 κομμάτια.

Ο αριθμός 47 αναφέρεται στην ιστορία των 47 Ronin της φεουδαρχικής Ιαπωνίας.

Magpul Ronin 1125R

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά project που έχουμε δει. Το Magpul Ronin 1125R είναι πολλά περισσότερα από ένα τροποποιημένο Buell 1125R, ειδικά αν λάβουμε υπόψη ότι κατασκευάστηκε από εταιρεία οπλισμού!

 

Η Magpul Industries, η οποία είναι γνωστή στον τομέα όχι της μοτοσικλέτας, αλλά αυτόν τον όπλων, είχε ετοιμάσει πριν από αρκετό καιρό το πρώτο Magpul Ronin concept και επανήλθε με τη βελτιωμένη του έκδοση, κάτω από τη σκεπή της νεοσύστατης (και ιδιοκτησίας της ίδιας εταιρείας, Ronin Motorworks). Η συγκεκριμένη μοτοσικλέτα, μάλιστα, θα αποτελέσει ένα από τα 47 μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν. Ο εν λόγω αριθμός μόνο τυχαίος δεν είναι, αφού αναφέρεται στην ιαπωνική ιστορία των 47 Ronin.

Για όσους δε γνωρίζουν περί φεουδαρχικής Ιαπωνίας, οι 47 Ronin (ο όρος σημαίνει ατιμασμένος samurai χωρίς αφέντη) εκδικήθηκαν το θάνατο του αφέντη τους. Ο τελευταίος, αφού επιτέθηκε σε κάποιον διοικητικό υπάλληλο, εξαναγκάστηκε σε τελετουργική αυτοκτονία, όπως και οι 47 Ronin, όταν – μετά από σχέδιο δύο ετών – εκδικήθηκαν τον υπεύθυνο. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας, λοιπόν, αποφάσισαν να τιμήσουν τους πιστούς αυτούς Ronin, με 47 μοτοσικλέτες, η καθεμιά από τις οποίες θα φέρει κι ένα από τα ονόματά τους σε ειδική πινακίδα.

Οι πρώτες δέκα μοτοσικλέτες θα κάνουν το ντεμπούτο τους στα μέσα του 2013 στα χρώματα που βλέπετε στη φωτογραφία και η τιμή τους θα ξεκινά από τα 38.000 δολάρια (28.500 ευρώ). Σύμφωνα, τέλος, με την εταιρεία, κάθε νέα «φουρνιά» μοτοσικλετών θα είναι και πιο εξελιγμένη, μέχρι να φτάσουμε στην 47η και τελευταία.

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ