Tι λέει ο Marc Marquez για τον αγώνα του Brno, που έρχεται;

Marquez: Δύσκολο το Brno!

Λίγες μέρες πριν την επιστροφή στις πίστες, με τον αγώνα του Brno της Τσεχίας, ο Marc Marquez αποκάλυψε τις σκέψεις του για τον επερχόμενο αγώνα αλλά και το πώς νιώθει μετά τις διακοπές του.

Μετά την νίκη του στον αγώνα του Sachsenring της Γερμανίας, ο Marc Marquez βρέθηκε και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας και πήρε μια σημαντική ανάσα, μετά από ένα συναρπαστικό πρώτο μισό της σεζόν. Λίγο πριν την επιστροφή στην δράση, αυτή την Παρασκευή, ο Marquez αποκαλύπτει πως νιώθει πριν τον αγώνα του Brno.

«Απόλαυσα τις διακοπές μου, αλλά την ίδια στιγμή εργάστηκα σκληρά για να προετοιμαστώ για το δεύτερο μισό. Η κατάσταση είναι τόσο αβέβαια που απαιτεί υψηλή συγκέντρωση και να είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, με το να προσαρμόζομαι σε κάθε επίπεδο»

Ο Marc Marquez έκανε ιδιωτικές δοκιμές με την ομάδα του, στην Τσεχική πίστα πριν λίγο μέρες και λέει ότι την θεωρεί δύσκολη: «Το Brno μου αρέσει αλλά είναι δύσκολη πίστα, με πολλές αλλαγές κατεύθυνσης και κλίσης εδάφους. Ήταν καλό που κάναμε τις διήμερες δοκιμές μας. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα και να κυνηγήσουμε μια θέση στο podium».