LIVE: κίνηση στους δρόμους
Νέο Piaggio MP3 310

Νέο Piaggio MP3 310

Υπερσύγχρονος HPE κινητήρας 310 κυβικών
Μοναδικό στυλ για όλη τη γκάμα, εμπνευσμένο από τον κόσμο του αυτοκινήτου
Απόλυτη ασφάλεια: τρεις τροχοί, ABS και ASR
Εκδόσεις και χρώματα

Υπερσύγχρονος HPE κινητήρας 310 κυβικών

Η ΕΛΑΦΡΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΤΡΙΚΥΚΛΟΥ ΣΚΟΥΤΕΡ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙΤΑΙ ΜΕ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΗ, ΥΙΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΠΟΡ ΣΤΥΛ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ 400 ΚΑΙ 530 ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΕΥΡΕΙΑ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ: Ο ΝΕΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 310 Κ.ΕΚ. ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΤΟΥ
 
Η ΣΕΙΡΑ MP3 ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ*, ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΙΩΝ ΤΡΟΧΩΝ ΤΗΣ PIAGGIO. Η ΣΕΙΡΑ MP3 ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΕΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΟΣΟ ΠΟΤΕ
 
Ο ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ HPE. ΕΝΑ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ 310 Κ.ΕΚ. ΠΟΥ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ: Η ΑΠΟΔΟΣΗ, Η ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΧΟΥΝ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ, ΕΝΩ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΘΕΙ
 
ΣΤΗΝ ΣΠΟΡ ΕΚΔΟΣΗ, ΤΟ ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ PIAGGIOMIA ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ
 
 
ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
 
Piaggio MP3 310

  • Νέα σπορ σχεδίαση
  • Νέος κινητήρας 310 hpe
  • Φωτισμός Full LED
  • Πίνακας οργάνων με οθόνη LCD
  • Νέα διεπαφή χρήστη
  • Σύστημα Keyless
  • Νέα, πιο άνετη σέλα
  • Νέα σειρά ειδικά σχεδιασμένων αξεσουάρ
 
 
Το σύμπαν του Piaggio MP3, του αμίμητου πρώτου τρίτροχου σκούτερ στον κόσμο, συνεχίζει να εξελίσσεται και να βελτιώνεται: από το 2022 που έκαναν το ντεμπούτο τους οι νέες εκδόσεις «maxi» με κινητήρες 400 και 530κ.εκ. αντίστοιχα, το Piaggio MP3 310 αποτελεί την τρίτη γενιά του ελαφρύτερου και απολύτως πιο ευέλικτου οχήματος που έχει φέρει επανάσταση στην αστική μετακίνηση, θέτοντας νέα πρότυπα άνεσης, ασφάλειαςκαι απόλαυσης στην οδήγηση!
 
Με την άφιξη του νέου Piaggio MP3 310 που έχει κληρονομήσει ένα πλήθος τεχνολογικού περιεχομένου από τα "μεγάλα αδέρφια" του και παρέχει μια ακόμα πιο premium αίσθηση με σπορ στυλ στα πρότυπα του αυτοκινήτου, η σειρά MP3 είναι πλέον πιο ολοκληρωμένη, σύγχρονη και τεχνολογικά προηγμένη. Προσφέρει μια πληρέστατη σειρά οχημάτων σε όλους όσοι αναζητούν μια πιο πρακτική και εξίσου ασφαλή εναλλακτική λύση έναντι του αυτοκινήτου.
 
Το Piaggio MP3 310 είναι ένα μικρών διαστάσεων, σπορ, δυναμικό όχημα που διατηρεί τα υψηλά επίπεδα άνεσης και τεχνικού περιεχομένου που χαρακτηρίζουν τα μεγαλύτερα σκούτερ GT.
Μάλιστα, το νέο Piaggio MP3 310 καθιστά αυτά τα κορυφαία χαρακτηριστικά, διαθέσιμα σε όλους. Μπορεί να οδηγηθεί και με άδεια οδήγησης αυτοκινήτου*, χάρη στην αποκλειστική τρίτροχη τεχνολογία της Piaggio. Το αρθρωτό, παραλληλόγραμμο σύστημα της μπροστινής ανάρτησης και οι δύο μπροστινοί τροχοί είναι αποκλειστικά στοιχεία που κάνουν την οδήγηση του Piaggio MP3 μια απολύτως μοναδική εμπειρία. Εξασφαλίζουν μεγαλύτερη σταθερότητα στις στροφές από οποιοδήποτε άλλο σκούτερ, καθώς και εξαιρετικό κράτημα στον δρόμο, το οποίο προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση σε βρεγμένο ή χαμηλής πρόσφυσης οδόστρωμα. 
 
Οι συμπαγείς διαστάσεις και ο χειρισμός του Piaggio MP3 310 θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα στους ελιγμούς από στάση, όπου προσφέρουν μεγάλη ευκολία στη διαδικασία στάθμευσης, αλλά και κατά την οδήγηση όπου η ευελιξία έχει βελτιωθεί σημαντικά. Το μπροστινό σύστημα παρέχει εξαιρετική ακρίβεια στην οδήγηση και ακόμη καλύτερη ανατροφοδότηση από το έδαφος.  
Το Piaggio MP3 310 είναι εξοπλισμένο με έναν ολοκαίνουριο κινητήρα, τον νεότερο της συναρπαστικής σειράς HPE (High PerformanceEngine). Με έγκριση τύπου σύμφωνα με το πρότυπο Euro 5+, ο κινητήρας 310 hpe έχει αυξημένο κυβισμό (310 κ.εκ. αντί των 278 κ.εκ. του προηγούμενου κινητήρα) και είναι εφοδιασμένος με διάφορα χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για βελτίωση της εμπειρίας οδήγησης, όχι μόνο ως προς τις επιδόσεις, αλλά και ως προς την άνεση και τησυμπεριφορά. Και όλα αυτά σε συνδυασμό με μειωμένη κατανάλωση καυσίμου.
 

Σελίδα 2Μοναδικό στυλ για όλη τη γκάμα, εμπνευσμένο από τον κόσμο του αυτοκινήτου
Σελίδα 3Aνεση και λειτουργικότητα
Σελίδα 4Εκδόσεις και χρώματα
Σελίδα 5Κινητήρας Piaggio 310 HPE–όλα τα πλεονεκτήματα του downspeeding
Σελίδα 6Απόλυτη ασφάλεια: τρεις τροχοί, ABSκαιASR
Σελίδα 7PIAGGIOMIA: συνδεδεμένο διαρκώς μέσωsmartphone
Σελίδα 8Μια ολοκληρωμένη σειρά αξεσουάρ