net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Bobber, με μονόσελο και όλη τη λιτότητά του, όπως πρέπει.

Δείχνει σχεδόν έτοιμο για παραγωγή, αν και οι πληροφορίες από Αγγλία επιμένουν πως προορίζεται για τη γκάμα του 2017.

Τα δύο κοντά τελικά θα πρέπει να παράγουν έναν ιδιαίτερα τραγανό ήχο.

Η κλασική Bonnie έχει φωτογραφηθεί από τον περασμένο Δεκέμβρη και αποτελεί την προφανή πλατφόρμα γνωριμίας μας με τον νέο κινητήρα 1100 κ.εκ.

Μια εκδοχή της Bonneville με αναρτήσεις της Ohlins εμφανίστηκε επίσης σε δοκιμές πριν μερικούς μήνες. Εικάζεται ως η ακριβή έκδοση μιας cafe racer.

Triumph Bobber σε εξέλιξη!

Για μια φορά ακόμη συνελήφθη στην Ισπανία μια υπό εξέλιξη Βρετανίδα. Αυτή τη φορά ο φακός πιάνει μια μοτοσικλέτα σε στυλ bobber, με τον νέο υγρόψυκτο δικύλινδρο κινητήρα που περιμένουμε φέτος.

 
Πλέον το έχουν μάθει όλοι, η Triumph έχει στήσει μια βάση δοκιμών στα περίχωρα της Βαρκελώνης και δε θα μας έκανε καμιά εντύπωση αν οι τακτικότεροι πελάτες των τριγύρω ξενοδοχείων είναι φωτογράφοι. Στην καυτή περιοχή ενδιαφέροντος λοιπόν, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε σε τρία ενσταντανέ μια νέα υπό εξέλιξη μοτοσικλέτα της Triumph.

Το εικονιζόμενο bobber φέρει εμφανέστατα έναν κλασικό δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα της Triumph και η παρουσία του διακριτικού ψυγείου ανάμεσα στις δύο κάθετες δοκούς του πλαισίου μας ψυλλιάζει πως πρόκειται για τον νέο 1100 που αναμένεται να ντεμπουτάρει στην επερχόμενη EICMA στο Μιλάνο τον Νοέμβρη.

Ο αγγλικός Τύπος σύσσωμος ισχυρίζεται πως αυτή η bobber μοτοσικλέτα δεν πρόκειται να παρουσιαστεί φέτος, αλλά προορίζεται για τη γκάμα του 2017 και εμείς δεν έχουμε κανένα λόγο να μην τους πιστέψουμε. Ήδη έχουμε δει πάντως πως στα υπό εξέλιξη μοντέλα έχουμε μια κλασική Bonneville, η οποία προφανώς θα είναι και το βασικό όχημα παρουσίασης του νέου κλασικού κινητήρα, συνοδευόμενη αγκαζέ από μια café racer έκδοση που είναι και της μόδας. Προσθέστε τώρα τη bobber παραλλαγή, φανταστείτε ακόμη μια scrambler και μια chopper (τύπου America) και μάλλον έχετε ήδη οραματιστεί ολόκληρη τη νέα γκάμα modern classics της Triumph όπως θα είναι σε δυο-τρία χρόνια.

 

TRIUMPH - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ