Aprilia: Ετοιμάζει αναβίωση του Pegaso;

Όλα δείχνουν ότι η Aprilia σχεδιάζει να διευρύνει τη γκάμα των 660. Λέτε να δούμε ένα νέο Pegaso 660;

Το Pegaso έκανε την εμφάνισή του το 1992 και παρέμεινε στον κατάλογο της Aprilia μέχρι και το 2009, ως μια μοτοσυκλέτα μεικτής χρήσης στα 650 κυβικών. Το όνομά του δεν αποκλείεται να ακουστεί ξανά σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο marketing manager της Ιταλικής εταιρείας, Cristian Barelli στο Motociclismo, καθώς η πλατφόρμα των 660 θα μεγαλώσει.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »


Η αρχή έγινε με τα RS και Tuono, ενώ σύντομα θα δούμε το Touareg,που θα μπει στην κατηγορία των μεσαίων adventure και θα έρθει αντιμέτωπο με το Tenere 700 της Yamaha. Όμως η Aprilia μάλλον δεν θα σταματήσει εκεί και μάλλον θα αναβιώσει το μεικτής χρήσης Pegaso, που θα τοποθετηθεί μεταξύ Tuono και Tuareg.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Cristian Barelli: «Στην αρχή του project αναρωτηθήκαμε αν θα πρέπει το ντεμπούτο της συγκεκριμένης πλατφόρμας να γίνει με το RS, το Tuono ή το Touareg. Τελικά επιλέξαμε το RS καθώς τα σπορ γονίδια είναι ενσωματωμένα στο DNA της Aprilia. Την περίπτωση του Pegaso την εξετάζουμε καθώς ο κινητήρας μας είναι κατάλληλος για διαφορετικές κατηγορίες. Η κατηγορία των crossover, είναι πολύ ελκυστική και μας ενδιαφέρει.»

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »