net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το concept TVS Draken. Διακρίνετε τις ομοιότητες με τη φωτογραφία που ακολουθεί;

Το φωτιστικό σώμα της μοτοσικλέτας που εθεάθη στη Γερμανία. Μέρος, από τη φωτογραφία της ιστοσελίδας Visordown.

«Ανεπίσημη» πρώτη για το μικρό BMW;

Πλούσιο το κατασκοπικό ρεπορτάζ αυτή την εβδομάδα! Ο φακός «συνέλαβε» στους γερμανικούς δρόμους και μια μοτοσικλέτα μικρού κυβισμού που φέρεται να είναι το πρώτο μοντέλο από τη συνεργασία BMW-TVS.

 
Μία και μοναδική φωτογραφία είναι αυτή που έχει δει το φως της δημοσιότητας μέχρι στιγμής την οποία και θα βρείτε στην ιστοσελίδα Visordown. Σε αυτή απεικονίζεται μια μοτοσικλέτα για την οποία μπορούμε να πούμε λίγα πράγμα.

Ωστόσο αυτή η φωτογραφία έρχεται να επιβεβαιώσει τα έγγραφα που είδαν το φως της δημοσιότητας την προηγούμενη εβδομάδα, τα οποία ήταν συνοδευτικά από φορτία με εξαρτήματα και μια ολόκληρη πρωτότυπη μοτοσικλέτα με το κωδικό όνομα Κ03. Αποστολέας των φορτίων ήταν η BMW Motorrad και αποδέκτης η TVS.

Το στοιχείο που συνδέει περισσότερο από όλα τη μοτοσικλέτα που εθεάθη να δοκιμάζεται στη Γερμανία με το concept Draken της TVS είναι το σχήμα του φωτιστικού σώματος, το οποιο και σας παραθέτουμε. Σε γενικές γραμμές είναι το ίδιο, αν και σε αυτή την περίπτωση της μοτοσικλέτας των δοκιμών στο κέντρο του έχει τοποθετηθεί ένας προτζέκτορας.

Δεν αποκλείεται να δούμε και άλλες φωτογραφίες μέσα στους επόμενους μήνες και πριν από την επίσημη παρουσίαση των μικρών BMW.

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ