net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

To νέο custom BMW K100 Xaver

To νέο custom BMW K100 Xaver

BMW K100 Xaver

Με μια πλειάδα τροποποιήσεων μοτοσυκλετών, ο Michael and Tom της Titan Motorcycle Company δημιούργησαν ένα custom scrambler, που βασίζεται στο Xaver K100 του 1986.

 
Η εταιρεία της Titan Motorcycle Company  αποφάσισε να μεταμορφώσει μια Xaver K100. Η μοτοσυκλέτα ξεκίνησε να έχει ζωή ως σπάνιο μοντέλο LT (luxury touring) K100, που είχε γράψει μόνο 21.000 χλμ.

Η Titan έθεσε σε λειτουργία τη K100, αντικαθιστώντας το υποπλαίσιο με ένα νέο. Το αυστριακό δίδυμο ανακατασκεύασε πλήρως σχεδόν τα πάντα γύρω από τον κινητήρα. Η νέα σέλα είναι δερμάτινη με μοναδική ραφή και συνοδεύεται από ένα κάλυμμα για τη θέση του συνεπιβάτη. Το ύψος της μοτοσυκλέτας προσαρμόστηκε, επίσης, για να βοηθήσει τις γραμμές του μοντέλου. Αυτή τη φορά προσέθεσαν και σκούρες χειρολαβές με χειροποίητα εξαρτήματα αλουμινίου.

Τα ηλεκτρονικά μειώθηκαν όσο το δυνατόν περισσότερο με ένα m-unit Motogadget, Η εμφάνιση της μοτοσυκλέτας διατηρήθηκε καθαρή, ενώ η καλωδίωση έγινε εσωτερικά στις χειρολαβές. Η εντυπωσιακή K100 ολοκληρώνεται με ένα διπλό προβολέα LED και ένα ζευγάρι ελαστικών Continental TKC80.
 

 

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ