Περισσότερα θα είναι τα ηλεκτροκίνητα δίκυκλα στο μέλλον, πιστεύει ο Stefan Schaller.

Το Concept Link Scooter της BMW θα βγει σε παραγωγή εντός τριετίας.

«Θα αυξηθούν τα ηλεκτρικά δίκυκλα»

Ο επικεφαλής της BMW μιλάει για το μέλλον του δικύκλου και δηλώνει ότι η παρουσία των ηλεκτροκίνητων μοντέλων θα γίνει πιο έντονη τα επόμενα χρόνια. Δείτε τι ακριβώς λέει.

Η BMW έχει δείξει επανειλημμένα, την ευαισθησία της για το ηλεκτροκίνητο μέλλον στον χώρο του δικύκλου. Αυτή την φορά, ο επικεφαλής Stephan Schaller μιλάει στον Ιταλικό τύπο, αποκαλύπτοντας τις θέσεις της εταιρείας και τις προθέσεις της.

«Τα ηλεκτρικά δίκυκλα θα αυξηθούν, αλλά πιστεύω ότι η διάχυσή τους θα περιοριστεί σε οχήματα αστικής μετακίνησης, βασικά σε scooter σαν το δικό μας C Evolution ή το Concept Link. Είμαι πεπεισμένος ότι το 2018 οι πωλήσεις αυτών των μοντέλων θα αυξηθούν σημαντικά.»

Ο Schaller συνεχίζει τις δηλώσεις του, μιλώντας για τις μελλοντικές εξελίξεις του χώρου: «Ο στόχος είναι να διπλασιαστεί η αυτονομία τους, μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Στα αυτοκίνητα αυτό ήδη συμβαίνει και εργαζόμαστε σκληρά προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά και προς την μείωση του βάρους. Το Concept Link θα ζυγίζει σημαντικά λιγότερο από το C-Evolution που ζυγίζει 275 κιλά και θα είναι ένας ενδιαφέρων σχεδιασμός μεταξύ αυτονομίας και απόδοσης.»

Τέλος, ο Schaller έκανε σαφές, ότι το Concept Link θα βγει στην παραγωγή σύντομα: «Θα βγει στην παραγωγή μέσα σε 3 χρόνια και θα είναι πολύ κοντά στο πρωτότυπο  στην εμφάνιση, τα αξεσουάρ και τον εξοπλισμό»