H κατασκοπευτική εικόνα του Aprilia Terra 250 από το εργοστάσιο.

Aprilia Terra 250: Spy pics στο εργοστάσιο

Εντοπίστηκε στην διαδικασία παραγωγής, μια νέα on-off μικρού κυβισμού της Aprilia, που ετοιμάζεται για ντεμπούτο. Δείτε περισσότερα.

Για τις ασιατικές αγορές, οι on-off μοτοσυκλέτες μικρού κυβισμού βρίσκονται στο προσκήνιο εδώ και χρόνια και η Aprilia έχει τις δικές τις προτάσεις που ακούν στο όνομα «Terra». Πριν λίγες ώρες, κατάσκοποι από διεθνή μέσα αποκάλυψαν μια φωτογραφία, που παρουσιάζει ένα νέο μοντέλο της σειράς: Πιο συγκεκριμένα, το Terra 250.
 
Το μοντέλο θα αποτελέσει τον «μεγάλο αδερφό» του Terra 150, μιας μοτοσυκλέτας που η Aprilia παράγει αποκλειστικά για τις ασιατικές αγορές. Όπως φαίνεται και από την φωτογραφία, ο κινητήρας του Terra 250 είναι αυτός που τοποθετείται και στο νέο GPR 250, το οποίο είναι επίσης μοντέλο που απευθύνεται στις ασιατικές χώρες και μόνο. O κινητήρας αυτός αποδίδει 26 ίππους και 2,2 kgm ροπής και έχει μεγάλες ομοιότητες, με τον κινητήρα του CFMoto 250NK.
 
Η μοτοσυκλέτα «χτίζεται» σε πλαίσιο διπλής ραχοκοκαλιάς από ατσάλι και αναρτήσεις μεγάλων διαδρομών, ενώ οι τροχοί των 18 και 17 ιντσών για εμπρός και πίσω αντίστοιχα θα είναι ακτινωτοί και θα φορούν ελαστικά με «τακούνια». Περισσότερα δεν έχουν γίνει γνωστά ακόμα.
 
Η Aprilia Terra 250 προφανώς θα ανταγωνιστεί έντονα, το KTM 250 Adventure, ένα μοντέλο που έχει πολύ δυνατή παρουσία στις αγορές της Ασίας –ουσιαστικά, είναι κάτι σαν το «δικό μας» 390 Adventure με μικρότερο κινητήρα. Θα δούμε το Terra 250 και στα δικά μας μέρη, όμως; Οι μέχρι τώρα ενδείξεις συγκλίνουν προς το «όχι», όμως τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί οριστικά…