Αυτές είναι οι νέες BMW F750GS, F850GS και F850GS Adventure στην έκδοση 40 years GS edition.

BMW: Νέα επετειακή έκδοση στα F750GS/F850GS

Τα 40 χρόνια της οικογένειας GS γιορτάζει η BMW, με την παρουσίαση της νέας επετειακής έκδοσης για τα F750GS, F850GS και F850GS Adventure. Δείτε περισσότερα.

Φέτος, συμπληρώνονται 40 χρόνια από την παρουσίαση της BMW R80 G/S, της μοτοσυκλέτας που κατά κοινή ομολογία δημιούργησε την κατηγορία των Adventure και αποτέλεσε την βάση για τα επόμενα μοντέλα της εταιρείας. Για αυτό, η BMW αποφάσισε να γιορτάσει την περίσταση αποκαλύπτοντας τις νέες εκδόσεις F750GS, F850GS, και F850GS Adventure «40 Years GS Edition».
 
Οι μοτοσυκλέτες εξοπλίζονται με έναν ολοκαίνουργιο χρωματισμό, που συνδυάζει το μαύρο με το κίτρινο και το χρυσό, αλλά και νέες λεπτομέρειες εμφάνισης κατ αποκλειστικότητα. Ακόμη, στον βασικό εξοπλισμό θα περιλαμβάνονται τα LED φλας, η υποδοχή φόρτισης USB στο εμπρός μέρος της μοτοσυκλέτας, το ABS Pro και το DTC.
 
Παράλληλα, η BMW ανακοίνωσε ότι, για τα νέα μοντέλα, επαναρύθμισε την χαρτογράφηση «Dynamic» στο προαιρετικά διαθέσιμο πακέτο εξοπλισμό Riding Modes Pro, το οποίο αποκτά επίσης δυναμικό έλεγχο φρένου κινητήρα και σύστημα DBC-Dynamic Brake Control. Ακόμα, στον προαιρετικό εξοπλισμό θα γίνει διαθέσιμη μια νέα σέλα και τροποποιημένες, χαμηλότερες αναρτήσεις, για ευκολότερη πρόσβαση των ποδιών του αναβάτη στο έδαφος. Περιμένουμε και περισσότερες πληροφορίες, για την διαθεσιμότητα των εκδόσεων.