Νέες κατασκοπικές φωτογραφίες της Aprilia RS440

Νέες κατασκοπικές φωτογραφίες της Aprilia RS440

Η νέα Aprilia RS 440 φαίνεται ότι περνάει τα τελευταία στάδια εξέλιξης και δοκιμών πριν μπει στην παραγωγή, με νέες κατασκοπικές φωτογραφίες από δοκιμές στην Ινδία να διαρρέουν στο διαδίκτυο

.
Σε αυτές βλέπουμε εκ νέου τις ομοιότητες με την μεγαλύτερη αδερφή της, την RS660, από την οποία έχει “δανειστεί” πολλά εμφανισιακά χαρακτηριστικά.



Η διάταξη των φωτιστικών σωμάτων μπροστά θυμίζει πλήρως την αντίστοιχη του 660, με 3 στοιχεία LED και ξεχωριστά φώτα DRL που ενσωματώνουν και τα φλας. Τα φέρινγκ της μοτοσυκλέτας είναι επίσης πανομοιότυπα, επιτρέποντας ένα κομμάτι του κινητήρα να αποκαλύπτεται.



Ο κινητήρας της είναι υγρόψυκτος, δικύλινδρος με εξατάχυτο κιβώτιο και λογικά θα αποδίδει γύρω στους 48 ίππους, ενώ η τελική του ταχύτητα υπολογίζεται γύρω στα 180 χ.α.ω.



Διαφορές έχουμε και στις αναρτήσεις και στα φρένα, με το ψαλίδι να μην μοιάζει με αυτό της RS660 και στο μπροστινό τροχό να έχουμε ένα δισκόφρενο αντί για 2. ¶λλα χαρακτηριστικά που μπορούμε να περιμένουμε είναι η ύπαρξη μιας πλήρως ψηφιακής οθόνης ενδείξεων, δικάναλο ABS και Quickshifter.



Όταν φτάσει η RS440 θα έχει σκληρό ανταγωνισμό, καθώς η κατηγορία των μικρών Supersport αναγεννιέται, με τις Kawasaki, KTM, CFMOTO και την επικείμενη νέα YZF R3 της Yamaha να είναι μερικοί από τους πιο σκληρούς ανταγωνιστές. Η επίσημη παρουσίαση της Aprilia RS440 αναμένεται να γίνει το Σεπτέμβριο, κοντά στις ημερομηνίες του Ινδικού Grand Prix (22-24 Σπετεμβρίου).