Ποιό μοντέλο θα παρουσιάσει η BMW στις 7 Σεπτέμβρη;

Ποιό μοντέλο θα παρουσιάσει η BMW στις 7 Σεπτέμβρη;

Η ΒMW ανακοίνωσε την παρουσίαση ενός μοντέλου στις 7/9 και υπάρχουν πολύ ισχυρές ενδείξεις για το τι περιμένουμε να δούμε. Εσείς τι θέλετε να δείτε από τη Γερμανική εταιρεία;

Περιμέναμε τα τέλη Σεπτέμβρη για να δούμε την πολυαναμενόμενη  νέα BMW R 1300 GS, όμως η γερμανική εταιρεία μας αιφνιδίασε, αναρτώντας σήμερα μια φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ανακοινώνοντας ότι την Πέμπτη θα παρουσιάσει ένα νέο μοντέλο.

Μπορεί η φωτογραφία δεν είναι ξεκάθαρη, καθώς μια μεσαίου κυβισμού μοτοσυκλέτα φαίνεται μέσα σε ένα σύννεφο σκόνης, βολικά μεγεθυμένο σε πρόγραμμα photoshop για να κρύψει βασικά χαρακτηριστικά της μοτοσυκλέτας, όμως το μήνυμα είναι ξεκάθαρο. Μια νέα BMW GS έρχεται την Πέμπτη, καθώς το χασταγκ που συνοδεύει τη δημοσίευση είναι το #SpiritOfGS.

Μάλλον πρόκειται για την καινούρια F 900 GS και αυτό δεν είναι μια τυχαία μαντεψιά, καθώς αν ζουμάρει κανείς στο ντεπόζιτο της μοτοσυκλέτας της φωτογραφίας, διακρίνεται το F 90.



Με βάση αυτά τα στοιχεία η οικογένεια των μεσαίων BMW θα αποκτήσει ένα νέο μέλος, ενώ με βάση την πρότερη εμπειρία, σύντομα θα ακολουθήσει και μια έκδοση F 900 GS Adventure, που θα είναι πιο στοχοπροσηλωμένη σον τομέα του ταξιδιού.

Οι πρώτες υποθέσεις με σοβαρές ενδείξεις είναι εδώ. Ευτυχώς δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πάρα πολύ για τις αποδείξεις, καθώς στο τέλος της εβδομάδας θα έχουμε την επίσημη παρουσίαση της νέας μοτοσυκλέτας.