net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

BMW project 190 / 190

Μετά από την συμμετοχή της με το τελευταίο supersport στον 24ωρο αγώνα στο Le Mans, αλλά και το νέο της enduro των 450 κυβικών εκατοστών που τα πάει πολύ καλά στους αγώνες, τώρα η BMW θέλει να κάνει το μεγάλο βήμα για ένα Superbike παραγωγής με στόχο τα 190 / 190…

 
“Τι είναι αυτό;” θα αναρωτηθείτε! Το 190 / 190, λοιπόν, είναι η αναλογία ίππων / βάρους! Αυτό θέλει να καταφέρει η βαυαρική εταιρία και αυτό έχει ξεκινήσει να μελετάει. Προς το παρόν έχει επιτύχει το 160 / 190 και οι μηχανικοί συνεχίζουν ώστε να καταφέρουν να φτάσουν στον στόχο!

Το σχεδιασμό (στο χαρτί) τον έχει αναλάβει ο γνωστός σχεδιαστής Kraft ενώ η μοτοσικλέτα θα διαθέτει όλα τα γνωστά χαρακτηριστικά της BMW, όπως το μπροστινό σύστημα πέδησης, το ACS κλπ. Ακούγεται επίσης πως μελετάται μια πιθανότητα να διαθέτει ημιαυτόματο κιβώτιο (κάτι σαν το FJR της Yamaha ίσως).

Ίσως τα άλογα να φαίνονται πολλά, όμως η “πείνα” της BMW για τη συμμετοχή της στις αγωνιστικές διοργανώσεις δεν τελειώνει. Έχει ήδη δηλώσει τις προθέσεις της στην FIA αλλά και στη διοργάνωση AMA Superbikes και φαίνεται να εννοεί αυτά που λέει!

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ