net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

MAXSYM 400i: Απόλαυση στο maximum

Έχοντας να επιδείξει μία από τις μεγαλύτερες γκάμες στο χώρο των scooters, η SYM έρχεται να παρουσιάσει τη νέα της πολυτελή πρόταση στα 400 κυβικά, ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της αγοράς για ένα scooter που θα μεγιστοποιούσε τα επίπεδα άνεσης και εργονομίας. Το νέο MAXSYM 400i.

 
ΥΨΗΛΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ – ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ!
Με επιβλητική σχεδίαση, το MAXSYM400i διαθέτει πολλά στοιχεία που θα τραβήξουν την προσοχή. Το νέο μοντέλο της SYM γοητεύει με τη δυναμική του εμφάνιση, τις εντυπωσιακές γραμμές και το αεροδυναμικό του σχήμα.
• Το εμπρόσθιο τμήμα είναι αποτέλεσμα εμπνευσμένης σχεδίασης. Τα «μυώδη» χαρακτηριστικά της ποδιάς σε συνδυασμό με τα διπλά φωτιστικά σώματα από διάφανο κρύσταλλο και τα φώτα θέσεως τεχνολογίας LED, προσδίδουν μία ασυνήθιστα όμορφη αίσθηση κυριαρχίας.
• Δείχνοντας ιδιαίτερη σημασία στη λεπτομέρεια, η σχεδίαση του πίσω μέρους εκφράζει την κομψότητα, καταλήγοντας σε δύο καλαίσθητα φανάρια τύπου LED.
• Εντυπωσιακός και λειτουργικός ο πίνακας οργάνων προσφέρει πλήρη ενημέρωση στον αναβάτη, χάρη στο μικτό ψηφιακό / αναλογικό κοντέρ. Ο απαλός φωτισμός του πάνελ, οι επιχρωμιωμένες λεπτομέρειες γύρω από τις αναλογικές ενδείξεις και η στρογγυλή ψηφιακή οθόνη πολλαπλών ενδείξεων δίνουν μία μοναδική αίσθηση σπορ πολυτέλειας στο scooter.
• Η ειδικά σχεδιασμένη σέλα, είναι ντυμένη με ανθεκτικό αντιολισθητικό υλικό υψηλής ποιότητας και διαθέτει ρυθμιζόμενη πλάτη οδηγού και πλάτη συνοδηγού, εξασφαλίζοντας μιας πρώτης τάξεως άνεση.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΝΕΣΗΣ
Τι περισσότερο θα μπορούσατε να ζητήσετε από ένα scooter; Απολαύστε μια αίσθηση ελευθερίας, ικανοποίησης, ασφάλειας μέσα από την άνεση και την πολυτέλεια του νέου MAXSYM400i. Το νέο μοντέλο της SYM θα καλύψει με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες μετακίνησης για χρήση εντός και εκτός πόλης.
• Κάτω από την αναπαυτική σέλα, το άνοιγμα της οποίας γίνεται αυτόματα και με τη βοήθεια ενός διπλού υδραυλικού μηχανισμού, υπάρχει διαθέσιμος μεγάλος αποθηκευτικός χώρος με εσωτερικό φωτισμό, που θα φιλοξενήσει δύο full face κράνη.
• Τα τέσσερα ντουλαπάκια που βρίσκονται στο εσωτερικό της εμπρόσθιας ποδιάς και ανάμεσα από τα πόδια του οδηγού, παρέχουν επιπλέον αποθηκευτικό χώρο, με τον έναν από αυτούς να διαθέτει 12V παροχή ρεύματος και θύρα USB για φόρτιση συσκευών.
• Ο συνεπιβάτης ταξιδεύει ξεκούραστα και άνετα. Σε αυτό, εκτός από την πληθωρική θέση του MAXSYM400i, συμβάλλει σημαντικά η ειδικά σχεδιασμένη πλάτη, οι χειρολαβές και τα πτυσσόμενα μαρσπιέ, τα οποία ανοίγουν εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού.
• Ο αεροδυναμικής σχεδίασης ρυθμιζόμενος ανεμοθώρακας δύο θέσεων, παρέχει εκπληκτική προστασία από τον άνεμο ακόμα και στις υψηλές ταχύτητες ταξιδιού.
• Το πλαϊνό σταντ με διακόπτη ασφαλείας και το χειρόφρενο, συμβάλλουν στο άμεσο και ασφαλές παρκάρισμα του οχήματος. Επιπλέον, το MAXSYM400i διαθέτει και διακόπτη κινδύνου (Alarm). Σε περίπτωση όμως που επιλέξετε να το ακινητοποιήσετε για περισσότερη ώρα, μπορείτε να αισθάνεστε πιο ασφαλής, καθώς διαθέτει μαγνητικό διακόπτη ασφαλείας κλειδαριάς και αντικλεπτικό διακόπτη ασφαλείας κάτω από τη σέλα που διακόπτει την παροχή ρεύματος.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ
Ο ισχυρός και ομαλής λειτουργίας τετραβάλβιδος υγρόψυκτος κινητήρας, είναι η ψυχή της οδηγικής απόλαυσης. Η απόκριση είναι άμεση χάρη στο ηλεκτρονικό σύστημα ψεκασμού (EFI) μάρκας KEIHIN. Με ιπποδύναμη που ξεπερνά τους 34 ίππους στις 7.000 σ.α.λ. και με μέγιστη ροπή 35,7 Nm στις 5.500 σ.α.λ., τώρα μπορείτε να ταξιδέψετε άνετα παντού και να έχετε διαθέσιμη όλη την ισχύ χωρίς να πρέπει να πιέσετε τον κινητήρα. Η λειτουργία του ολοκαίνουριου σύγχρονου κινητήρα 399,3 κ.εκ. εξασφαλίζει δυναμική απόδοση και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, ικανοποιώντας παράλληλα πολύ αυστηρά όρια εκπομπής καυσαερίων. Η χαμηλή κατανάλωση του MAXSYM400i σε συνδυασμό με το δοχείο καυσίμου χωρητικότητας 15 λίτρων, εξασφαλίζουν μέγιστα επίπεδα αυτονομίας. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και για διαδρομές προς απομακρυσμένους τόπους διακοπών συχνά αρκεί ένα μόνο γέμισμα του ρεζερβουάρ.

ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ- ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ
Πέραν της πολυτελούς εμφάνισης, του εξοπλισμού άνεσης που προσφέρει αλλά και των υψηλών επιδόσεων, το MAXSYM400i εγγυάται ακρίβεια συμπεριφοράς και ευελιξία. Η επαφή μαζί του θα σας ενθουσιάσει.
• Απολαύστε την αξιόπιστη συμπεριφορά του MAXSYM400i στις στροφές. Το εμπρόσθιο τηλεσκοπικό πιρούνι, τα διπλά ρυθμιζόμενα αμορτισέρ με προφόρτιση ελατηρίου 5 θέσεων και το ελαφρύ άκαμπτο πλαίσιο προσφέρουν σίγουρο κράτημα και ποιότητα κίνησης.
• Η απόκριση των φρένων είναι άμεση, με το σύστημα συνδυασμένης πέδησης (CBS) του MAXSYM400i να έχει υποδειγματική λειτουργία και να εξασφαλίζει μικρές αποστάσεις ακινητοποίησης του οχήματος. διαθέτει πίσω μεγάλο δισκόφρενο 275mm και εμπρός διπλό δισκόφρενο (275mm x 2) με ακτινωτές 4πίστονες αντικριστές δαγκάνες και σωληνάκια υψηλής πίεσης.
• Μεγάλοι τροχοί με όμορφες ζάντες ελαφρού κράματος και ελαστικά 120/70R15 εμπρός και 160/60R14 πίσω, παρέχουν εξαιρετικό κράτημα, ξεπερνώντας αποτελεσματικά τις ανωμαλίες του οδοστρώματος.
• Οι δύο ισχυροί προβολείς (55W x 2) διασφαλίζουν τη σωστή ορατότητα και στους πλέον σκοτεινούς δρόμους.
• Το πλαίσιο, ατσάλινο σωληνωτό χωροδικτύωμα με ενισχύσεις, προσφέρει σταθερότητα και ακαμψία επιτυγχάνοντας τη μέγιστη ευελιξία και ακρίβεια στην οδήγηση.
• Τα αντίβαρα τιμονιού παρέχουν μεγαλύτερη αδράνεια στο τιμόνι για καλοζυγισμένη οδήγηση.

Τέλος, το MAXSYM400i διατίθεται στους τέσσερις χρωματισμούς: GREY, WHITE, BLACK και RED, ενώ η τιμή του είναι τα 4.895 ευρώ.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
MAXSYM 400i
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΡΟΧ Ν 1555 mm
ΠΛΑΤΟΣ 825 mm
ΜΗΚΟΣ 2270 mm
ΥΨΟΣ 1410 mm
ΥΨΟΣ ΣΕΛΑΣ 755mm
ΒΑΡΟΣ (ΣΤΕΓΝΟ) 219 kg
ΧΩΡΗΤΙΚ. ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ 15 lit

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ
ΤΥΠΟΣ 4Τ, 4V ΜΟΝΟΚΥΛΙΝΔΡΟΣ
ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ x ΔΙΑΔΡΟΜΗ 83mm x 73.8mm
ΚΥΒΙΚΑ 399.3 cc
ΣΧΕΣΗ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ 10.5 : 1
ΑΝΑΦΛΕΞΗ C.D.I.
ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ 34.5 PS / 7000 rpm
ΜΕΓΙΣΤΗ ΡΟΠΗ 35.7 Nm / 5500 rpm
ΤΕΛΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ 150 km / h
ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ E.F.I (KEIHIN)
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ (με 50km/hr) 3.9lit / 100km
ΚΑΥΣΙΜΟ ΑΜΟΛΥΒΔΗ
ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΜΙΖΑ
ΨΥΞΗ ΥΓΡΟΨΥΚΤΟ
ΜΕΤΑΔΟΣΗ – ΣΑΣΜΑΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗΣ ΜΕ ΙΜΑΝΤΑ (CVT) ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΟΥ
ΤΥΠΟΣ ΑΤΣΑΛΙΝΟ ΣΩΛΗΝΩΤΟ ΧΩΡΟΔΙΚΤΥΩΜΑ
ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟ 120/70R15
ΟΠΙΣΘΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΟ 160/60R14
ΕΜΠΡΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ - ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΚΟ ΠΙΡΟΥΝΙ - 106mm
ΠΙΣΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ - ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΠΛΑ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΑ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ – 112mm
ΕΜΠΡΟΣ ΦΡΕΝΟ ΔΥΟ ΔΙΣΚΟΙ 275 mm
ΠΙΣΩ ΦΡΕΝΟ ΔΙΣΚΟΣ 275 mm (ΜΕ CBS)

 

SYM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ