net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το πρώτο, και μόνο μέχρι σήμερα, scooter με δυο χάρτες ανάφλεξης (Eco & Sport) είναι το Aprilia Scarabeo 200i.e..

Το κλειδί του κέντρου της πόλης, έχει πάρει επίσημα πλέον, και με τη βούλα των ταξινομήσεων το πανάξιο Honda PCX 125i.

Δυο scooter, δυο απόψεις. Δυο χώρες, σε δυο διαφορετικές Ηπείρους. Δυο διαστάσεις τροχών. Δυο λύσεις, για τους ίδιους όμως στόχους.

Παρουσίαση: Aprilia Scarabeo 200 i.e. & Honda PCX 125i

Σε μια εποχή όπου πρέπει να αλλάξουν άμεσα κάποιες συνήθειες, οι δυο εταιρείες φαίνεται πως πήραν το μήνυμα, εισάγοντας νέες τεχνολογίες στα scooter τους.

 
Τα δυο scooter που προαναφέραμε, παρά τη διαφορά στον κυβισμό και στις ίντσες των τροχών τους, διαθέτουν μια σειρά από κοινά στοιχεία που μπορούν να πείσουν και τον πλέον δύσπιστο για την… εξ αγχιστείας συγγένειά τους. Και τα δύο προέρχονται από εταιρείες με παράδοση στην αναζήτηση προηγμένων μηχανολογικών και τεχνολογικών λύσεων. Επιπλέον, και τα δύο scooter διατίθενται σε παρόμοια, πολύ χαμηλή τιμή απόκτησης. Και τα δύο τονίζουν με κάθε ευκαιρία τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, η οποία τα διακρίνει.

Ταυτόχρονα, διαθέτουν από ένα διαφορετικό, εντυπωσιακό, καινοτόμο τεχνολογικό σύστημα το καθένα -διπλό χάρτη το Aprilia, Idle Stop το Honda. Ένα έξτρα κουμπί στο δεξί γκριπ για το Aprilia, ένα ακόμα για το Honda. Λάβετε υπόψη σας πως αμφότερα τα τεχνολογικά αυτά συστήματα, έχουν σκοπό τους την περαιτέρω μείωση της κατανάλωσης. Ένα σύστημα ασφαλείας που μοιράζονται και τα δύο, είναι το σύστημα συνδυασμένης πέδησης. Τέλος και τα δύο scooter διαθέτουν μοναδική αισθητική για scooter, με το Aprilia να προσφέρει ρετρό στοιχεία design, και με το Honda να διαθέτει custom σχεδίαση!

Το ολοκληρωμένο αφιέρωμα στα Aprilia Scarabeo 200 i.e. & Honda PCX 125i περιλαμβάνεται στο τεύχος 2 του moto τρίτη που βρίσκεται στα περίπτερα.

 

APRILIA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ