net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Σύμφωνα με τις φήμες, δεν αποκλείεται να δούμε ένα RS4 με κινητήρα 250 κ.εκ. από την Aprilia.

H εταιρεία του Noale έχει ιστορία στη συγκεκριμένη κατηγορία και η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για μια τέτοια κίνηση.

Στα 250 κ.εκ. η Aprilia;

Νέες φήμες για καινούργια μοντέλα 250 κ.εκ. κατακλύζουν καθημερινά το διαδίκτυο και φαίνεται πως ήρθε και η σειρά της Aprilia να αποτελέσει μέρος αυτών, καθώς φημολογείται ότι ετοιμάζει μοτοσικλέτα 250 κ.εκ..

 

Αν και δεν υπάρχουν κάποιες αποδείξεις για αυτό, πολλοί υποστηρίζουν (επικαλούμενοι διάφορες πηγές) πως η ιταλική εταιρεία ετοιμάζεται να εισέλθει στην ανταγωνιστική αυτή κατηγορία σύντομα.

Η κίνηση αυτή από μέρους της Aprilia έχει νόημα. Aλλωστε, η εταιρεία του Noale έχει ιστορία στη συγκεκριμένη κατηγορία και η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για μια τέτοια κίνηση. Οι μοτοσικλέτες των 250 κ.εκ. αποδεικνύονται αρκετά δημοφιλείς, όχι μόνο στην Ινδία, αλλά και στην Ευρώπη, όπου αποτελούν την καλύτερη επιλογή για τους κατόχους του νέου διπλώματος Α2. Ήδη κάποιες εταιρείες έχουν στη γκάμα τους μοτοσικλέτες σε αυτά τα κυβικά (όπως η Honda με το CBR 250R και Kawasaki με το Ninja 300) και κάποιες άλλες ετοιμάζονται να ρίξουν νέα μοντέλα στην ανταγωνιστική αυτή κατηγορία. Θυμίζουμε πως ήδη ακούγεται ότι η Triumph και η Yamaha ετοιμάζουν τους δικούς τους εκπροσώπους στην κατηγορία.

Ανυπόστατες φήμες ή όχι, η συγκεκριμένη κίνηση για την Aprilia μοιάζει απόλυτα λογική και δεν αποκλείεται σύντομα να δούμε κάποιο νέο μοντέλο, πιθανότατα ένα RS4 250.

 

APRILIA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ