net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Γράψε τι σημαίνει για σένα το να είσαι αγωνιζόμενος...

...και δες το σχόλιο μαζί με τη φωτογραφία σου πάνω στην εργοστασιακή RSV4 του αγαπημένου σου αναβάτη!

Aprilia: «Τρέξτε» με τα RSV4 στο WSBK!

Η Aprilia Racing δίνει πλέον τη δυνατότητα στους φίλους της να δουν τους εαυτούς τους αλλά και τα λόγια τους πάνω στα φέρινγκ των εργοστασιακών RSV4 των Sylvain Guintoli και Marco Melandri!

 
Η επίσημη ιστοσελίδα της Aprilia Racing για το Π.Π. Superbike ονομάζεται bearacer (be a racer-να είσαι αγωνιζόμενος). Εκεί οι φίλοι τη εταιρίας μπορούν να ενημερώνονται για τους αγώνες και τα αποτελέσματα του παγκοσμίου Πρωταθλήματος Superbike αλλά και να αφήνουν κάθε λογής σχόλιο και φωτογραφία σχετικά με το πάθος τους για την Aprilia στις πιο γνωστές σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Τώρα η Aprilia δίνει τη δυνατότητα στους φίλους της να εμψυχώσουν τον αγαπημένο τους αναβάτη (Guintoli ή Melandri) εξηγώντας τι σημαίνει για τους ίδιους το να είναι κάποιος αγωνιζόμενος. Απλά πηγαίνετε στην ιστοσελίδα της ομάδας και κάνοντας κλικ στο «menu» πάνω αριστερά επιλέγετε την ενότητα «shootout» την οποία θα βρείτε στο εικονίδιο «BEARACER». Μετά κάνετε κλικ στην ενότητα «PARTICIPATE NOW», επιλέγετε τον αγαπημένο σας αναβάτη και καταθέτετε το σχόλιο μαζί με μια φωτογραφία σας . Το σχόλιό σας μπορείτε να το αφήσετε ακόμη και αν δεν έχετε λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με την Aprilia, το σχόλιο που θα αναγράφεται στο πλαϊνό φέρινγκ των εργοστασιακών RSV4 το επιλέγουν οι ίδιοι οι Sylvain Guintoli και Marco Melandri!

Μη χάνετε λοιπόν χρόνο. Μπορεί να είστε εσείς οι επόμενοι που θα «τρέξετε» στην πίστα της Laguna Seca στις Η.Π.Α. μαζί με τον αγαπημένο σας αναβάτη!

 

APRILIA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ