Απόκτησε την αγαπημένη σου σειρά R 1200 σε προνομιακή τιμή!

Αυτή είναι η καταλληλότερη στιγμή για να αποκτήσεις την αγαπημένη σου μοτοσικλέτα, καθώς οι καλοκαιρινές πρόσφορες της BMW, τώρα σε συνοδεύουν μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου.

Το καλοκαίρι συνεχίζεται με ανεβασμένη διάθεση, αφού μπορείς πιο εύκολα από ποτέ, να αποκτήσεις την αγαπημένη σου μοτοσικλέτα BMW και να βρεθείς πάνω στη σέλα της. Οι προσφορές αφορούν την δημοφιλή σειρά R 1200, με τα μοντέλα αυτά να έχουν όφελος απόκτησης έως 1500 ευρώ!  

Η σειρά R 1200 περιλαμβάνει μοντέλα που θα καλύψουν τις πιο ξεχωριστές απαιτήσεις. Σχεδιασμένα για κάθε είδους διαδρομή και με ένα από τα πιο πλούσια πακέτα εξοπλισμού στην κατηγορία τους, θα είναι δύσκολο να τους αντισταθείς. Ένα για κάθε στυλ! Ταξίδι ή μετακίνηση στην πόλη, στροφές ή ευθεία, άσφαλτος ή χώμα, τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο ανάμεσα σε σένα και την διάθεση σου! Εσύ έχεις μόνο να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει και να το αποκτήσεις. 

Ένας από τους πιο σημαντικούς πρεσβευτές στην Adventure κατηγορία έχει καθιερωθεί εδώ και χρόνια και όχι άδικα, στην συνείδηση αυτών που διψούν για περιπέτεια.  Η GS που έχει αγαπηθεί όσο καμία άλλη, είναι τώρα σε προσφορά.

• R 1200 GS: 1200 ευρώ όφελος
• R 1200 GS Adventure: 1000 ευρώ όφελος

Όταν στόχος είναι ο τουρισμός σε συνδυασμό με σπορ συμπεριφορά, οι RT και RS δείχνουν το δρόμο. Είτε ταξιδεύεις μόνος σου είτε με συνεπιβάτη, απόλαυσε το τοπίο, χάρη στην άνετη και χαλαρή οδήγηση, ενώ η σπορ αίσθηση είναι πάντα παρούσα. 

• R 1200 RT: 1200 ευρώ όφελος
• R 1200 RS: 1500 ευρώ όφελος

Η 1200 R σου προσφέρει ακριβώς αυτό που θα περίμενες από μία roadster μοτοσικλέτα. Aνεση, δυναμική οδήγηση και την δυνατότητα για αμέτρητες απολαυστικές διαδρομές. 

• R 1200 R: 1500 ευρώ όφελος