BMW: Γνήσια αξεσουάρ και είδη ένδυσης στη μισή τιμή

BMW: Γνήσια αξεσουάρ και είδη ένδυσης στη μισή τιμή

Δεκάδες γνήσια είδη ένδυσης και αξεσουάρ μοτοσυκλέτας της BMW σε περιμένουν στη BMW Μotorrad Βελμάρ με τις εκπτώσεις να φτάνουν το 50%.

Αν θέλεις να εξοπλίσεις τη BMW σου με γνήσια αξεσουάρ και να βελτιώσεις την εμφάνιση και την πρακτικότητά της, δεν έχεις παρά να επισκεφτείς τη BMW Μotorrad Βελμάρ. Κάνε τη μοτοσυκλέτα σου μοναδική με αξεσουάρ ειδικά σχεδιασμένη για εκείνη που τοποθετούνται εύκολα και γρήγορα χωρίς να απαιτούν παρεμβάσεις, ενώ συνοδεύονται από εργοστασιακή εγγύηση. Αν πάλι θέλεις να ανανεώσεις ή να συμπληρώσεις τον δικό σου εξοπλισμό με είδη ένδυσης BMW για μοναδικό στιλ που ταιριάζει με τη μοτοσυκλέτα σου, μπορείς στη BMW Μotorrad Βελμάρ να βρεις κράνη, μπουφάν, παντελόνια, μπότες και πολλά ακόμα αξεσουάρ σημαντικά φθηνότερα.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »




Προκειμένου να ενημερωθείς αναλυτικά για τους κωδικούς σε αξεσουάρ και είδη ένδυσης στους οποίους ισχύει έκπτωση από 25% έως 50% δεν έχεις παρά να επικοινωνήσεις με τη BMW Μotorrad Βελμάρ ή να επισκευθείς τις εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη. Μη χάνεις χρόνο καθώς τα αποθέματα είναι περιορισμένα και οι προσφορές ισχύουν μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου 2021.   
 

Στοιχεία επικοινωνίας:

Βελμάρ (AUTOTECHNICA HELLAS ΜATEE)
Μαρίνου Αντύπα 10,  
57001 Θέρμη, Θεσσαλονίκη       
Τ. 2310 475871
info@bmw-velmar.gr
www.bmwmotorrad-velmar.gr

Διαβάστε ακόμα:

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »