KYMCO: Σημαντική έκπτωση στο Agility 16+ 200i

KYMCO: Σημαντική έκπτωση στο Agility 16+ 200i

KYMCO: Σημαντική έκπτωση στο Agility 16+ 200i

Η σειρά των KYMCO Agility είναι διαχρονικά γνωστή και επιτυχημένη, προσφέροντας πολλά μοντέλα για κάθε γούστο και ανάγκη.

KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400

Τώρα η KYMCO προσφέρει το Agility 16+ 200 σε μια νέα και χαμηλότερη τιμή, κάνοντας το ακόμα πιο δελεαστική σαν επιλογή.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Προσφορά με έκπτωση 300 ευρώ

Το Agility 16+ 200 μπορεί να γίνει δικό σας στην τιμή των 2.685 ευρώ, με έκπτωση 300 ευρώ στην αρχική τιμή των 2.985 ευρώ.
 

Κινητήρας 11,2 ίππων και χαμηλής κατανάλωσης 2,6/100

Πηγή ισχύος του Agility 16+ 200 είναι ένας μονοκύλινδρος κινητήρας των 163 κ.εκ., ο οποίος αποδίδει 11,2 ίππους και 1,2 kgm ροπής, ενώ με την χαμηλή του κατανάλωση υπόσχεται οικονομική καθημερινή χρήση. Το βάρος του μοντέλου ανέρχεται μόλις στα 123 κιλά (στεγνό) κάνοντας το εύχρηστο σε οποιοδήποτε σενάριο χρήσης.
 

Πρακτικό και ασφαλές, με μεγάλους χώρους και δικάναλο ABS

Το Agility 16+ 200 εξοπλίζεται με δύο δισκόφρενα εμπρός και πίσω, την λειτουργία των οποίων επιτηρεί διαρκώς το δικάναλο ABS της Bosch. Οι τροχοί έχουν διάμετρο 16 και 14 ιντσών, εμπρός και πίσω αντίστοιχα, για τον βέλτιστο συνδυασμό σταθερότητας και ευελιξίας στις συνθήκες αστικής οδήγησης. Ο αναβάτης έχει στην διάθεση του, χώρο κάτω από την σέλα, ο οποίος μπορεί να φιλοξενήσει ένα κράνος. Παράλληλα, το επίπεδο πάτωμα του μοντέλου, αυξάνει δραματικά τις μεταφορικές του ικανότητες, αν έχετε να μεταφέρετε κάτι μεγάλο σε μέγεθος.
 

Τάπα ανεφοδιασμού σε εξωτερικό σημείο, ρυθμιζόμενες αναρτήσεις

Τα πίσω αμορτισέρ του Agility 16+ 200 ρυθμίζονται ως προς την προφόρτιση του ελατηρίου τους, για να έρθουν στα μέτρα του εκάστοτε αναβάτη αλλά και της εκάστοτε μεταφορικής ανάγκης του. Σημαντικό plus πρακτικότητας, αποτελεί το γεγονός ότι η τάπα ανεφοδιασμού καυσίμου βρίσκεται σε εξωτερικό σημείο, κάνοντας το γέμισμα πιο εύκολο.