KymcOffers: Συνεχίζονται οι προσφορές στα Agility 16+ 200i και People S 200i

KymcOffers: Συνεχίζονται οι προσφορές στα Agility 16+ 200i και People S 200i

Σε μείωση τιμών για όλο τον Φεβρουάριο προχώρησε η Kymco στα δημοφιλή μοντέλα Agility 16+ 200i Ε5 και People S 200i Ε5 με τις εκπτώσεις να φτάνουν έως και τα 295 ευρώ.

KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400

Με την τιμή της βενζίνης κοντά στα 2 ευρώ το λίτρο, η ανάγκη για οικονομική μετακίνηση είναι πιο έντονη από ποτέ. Αν λοιπόν αναζητάς ένα σύγχρονο scooter 200 κυβικών η Kymco έχει τη λύση προσφέροντας τα Kymco Agility 16+ 200i Ε5 και People S 200i Ε5 σε νέες χαμηλότερες τιμές. Μη χάνεις χρόνο γιατί η προσφορά ισχύει μέχρι τέλος Φεβρουαρίου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων της αντιπροσωπείας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Agility 16+ 200i E5

Αρχική τιμή: 2.985 ευρώ

Τιμή προσφοράς: 2.690 ευρώ


Το νέο Agility 16+ 200i Ε5 είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση ενός καθημερινού scooter για όσους επιθυμούν στυλ, αξιοπιστία και χρηστικότητα χωρίς να ξοδέψουν μια μικρή περιουσία. Δεν είναι τυχαίο που στις μεγαλύτερες αγορές κατέχει περίοπτη θέση στους πίνακες των πωλήσεων, σταθερά και επί σειρά ετών, προσφέροντας τον ιδανικό συνδυασμό ασφάλειας – επιδόσεων – αντοχής – οικονομίας. Aλλωστε, η σειρά Agility της Kymco είναι αυτή που εισήγαγε την κατηγορία των οικονομικών scooter με μεγάλους τροχούς, δημιουργώντας παράλληλα σημείο αναφοράς στην αξιοπιστία.
 

 

People S 200i E5

Αρχική τιμή: 3.390 ευρώ

Τιμή προσφοράς: 3.190 ευρώ



To νέo People S 200i Ε5 διαθέτει κινητήρα τεχνολογίας G5-ECO και προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις, με ακόμα χαμηλότερες τιμές σε κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές ρύπων. Παράλληλα έχει δεχθεί πινελιές ανανέωσης με νέα βελτιωμένα φώτα LED που επιφέρουν ακόμα πιο κομψή σχεδίαση, πάντα με έντονη την Ιταλική φινέτσα. Με περισσότερα από 20 χρόνια κυκλοφορίας στους δρόμους όλου του κόσμου, τα μοντέλα της σειράς People έχουν γίνει συνώνυμο των scooter με μεγάλους τροχούς. Απευθυνόμενα στους πλέον απαιτητικούς αναβάτες, ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό σε όλα τα επίπεδα προσφέροντας οδική συμπεριφορά, εξοπλισμό και ποιότητα κατασκευής εφάμιλλα με mega scooter πολυτελείας.

Όπως κάθε μοντέλο της Kymco έτσι και τα Agility 16+ και People S καλύπτονται από εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων. H απόκτησή τους μπορεί να γίνει και μέσω των ευνοϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων της αντιπροσωπείας.

 

Kymco Agility 16+ 200i και People S 200i με έκπτωση έως 295 ευρώ

  • 2 οικονομικά scooter ιδανικά για τις καθημερινές μετακινήσεις μέσα στην πόλη.
  • Και σήμερα φράκαρε ο Κηφισός και το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Είναι τα scooter μικρού κυβισμού η λύση στο πρόβλημα; Μπορούν να προσελκύσουν κόσμο από το χώρο του αυτοκινήτου;